تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۸

کوبیاک اظهارات ضد ایرانی خود را پس گرفت

کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان گفت: جملاتی را که بیان کردم تنها در مورد کسانی که بود که شخصاً به من توهین کردند، یعنی بازیکنان والیبال و حامیان آنها.
میشائیل کوبیاک
اقتصاد24 - روز گذشته میشائیل کوبیاک کاپیتان تیم ملی والیبال لهستان در اظهاراتی زننده به مردم ایران توهین کرد. این والیبالیست لهستانی در مصاحبه‌اش عنوان کرد: ایرانی‌ها همیشه وانمود می کنند که بی گناه و مظلوم هستند اما به نظرم آنها مردمانی خشن و بدذات هستند. علی رغم اینکه آنها ادعا می کنند جدا از عرب ها هستند و خودشان را ملت فارس می نامند اما برای من چنین ملتی معنا و مفهوم ندارد. در برخی از اوقات ما مجبور به بازی با آنها می شویم اما برای من چنین مردمی وجود خارجی ندارد. من زیر تور بودم که یکی از بازیکنان ایرانی به خانواده ام توهین کرد و بعد از توهین پشت هم تیمی هایش قایم شد. من دیگر احترامی برای ملت ایران قائل نیستم.

در پی این اظهارات هواداران لهستانی نیز از صحبت‌های توهین‌آمیز کاپیتان خود علیه ملت ایران انتقاد کردند و حرف های او را تحریک آمیز دانستند. همچنین برخی از کاربران فضای مجازی هم به صفحه شخصی این بازیکن هجوم بردند که موجب بسته شدن صفحه کوبیاک شد.

پس از بالا گرفتن اعتراض‌ها سایت فدراسیون والیبال لهستان بیانیه‌ای را از زبان کاپیتان تیم والیبال این کشور منتشر کرد که متن آن به شرح زیر است:

طرفداران عزیز! در مورد سروصداهای رسانه‌ای که در مورد مصاحبه اخیر من به پا شده است نیاز است اعلام کنم:

اول از همه، مانند تمام افراد دیگر من نیز می‌توانم نظر و عقیده خودم را بیان کنم.

دوم اینکه من وظیفه دارم وقتی خودم و خانواده‌ام در جریان بازی از طرف بازیکنان حریف مورد تهدید و فحاشی قرار می‌گیرند از خودم واکنش نشان دهم. اتفاقی که بارها در بازی مقابل ایران از طرف بازیکنان حریف سر زد.

جملاتی را که بیان کردم تنها در مورد کسانی که بود که شخصاً به من توهین کردند، یعنی بازیکنان والیبال و حامیان آنها. متاسفم که صحبت‌هایم اشتباه بیان شدند. من همیشه سعی کرده‌ام از نژادپرستی به دور باشم. نژادپرستی، احترام نگذاشتن به ملت‌های دیگر و حریفان، غیرقابل قبول و نادرست است.

نظر من در مورد بازیکنانی که خانواده و دوستان من را مورد توهین قرار دادند، تغییر نمی‌کند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار