تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۲۵ آذر ۱۳۹۷

سامسونگ 2700 کارگر چینی را بیکار می‌کند

سامسونگ کارخانه تولید تلفن‌های هوشمند خود را در استان تیانجین چین تعطیل می‌کند.
اقتصاد24 - به نقل از رویترز، سامسونگ تا پایان سال جاری میلادی کارخانه تولید تلفن‌های هوشمند خود را در استان تیانجین چین تعطیل می‌کند.

با تعطیلی این کارخانه که سالی ۳۶ میلیون تفن هوشمند تولید می‌کند، ۲ هزار و ۷۰۰ کارگر بیکار می‌‌شوند. سامسونگ یک کارخانه دیگر در چین دارد که سال ۷۲ میلیون تلفن هوشمند تولید می‌کند.

آنطور که سامسونگ اعلام کرده، سهم تلفن‌های هوشمند این کشور در بازار چین از ۱۵ درصد در سال ۲۰۱۳ به ۱ درصد رسیده است.

سامسونگ از این پس تمرکز خود را بر روی کارخانه‌های خود در ویتنام و هند می‌گذارد اما در همین حال مدعی است که نفوذ خود را در بازار چین در آینده بیشتر می‌کند.

سامسونگ در حالی چنین ادعایی را مطرح می‌کند که از بالا رفتن قیمت مواد اولیه و رقابت‌ با شرکت‌های چینی تولیدکننده تلفن‌های هوشمند مانند هواوی نگران است و به احتمال فراوان برای همیشه از چین برود.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار