تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد؛

۸.۳ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی تأمین شده

رئیس کل بانک مرکزی در صفحه اینستاگرام خود درباره تامین ارز کالاهای اساسی نوشت: از ابتدای سال ۹۸ تا به امروز ۸.۳ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی مواد اولیه و سایر کالا‌های ضروری ... تأمین شده است.
واردات کالا‌های اساسی
اقتصاد۲۴ –   عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی اینستاگرامی نوشت:

لازم دیدم، اخبارخوب میزان تأمین نیاز‌های وارداتی در ۷۰ روز اول امسال را، که در راه پیمایی با شکوه روز قدس اعلام کردم، به اطلاع برسانم: بر اساس آماری که امروز از همکاران تلاشگرم در حوزه ارزی دریافت نمودم، از ابتدای سال ۹۸ تا به امروز، که عمده روز‌های فروردین ماه تعطیل بود، ۸.۳ میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی، دارو و تجهیزات پزشکی مواد اولیه و سایر کالا‌های ضروری ... تأمین شده است، و این درحالی است که آمریکایی‌ها فشار تحریم اقتصادی را به حداکثر خود رسانده اند.

از این مبلغ، بیش از ۳ میلیارد دلار آن توسط صادر کنندگان تأمین شده است. جالب اینکه،۸۰۰ میلیون دلار آن واردات در مقابل صادرات بوده است.

دراین زمینه، سیاست‌های جدید ارزی بانک مرکزی در مورد نحوه برگشت ارز ناشی از صادرات، منطقی بودن نرخ نیما از نظر صادرکنندگان، رواج تدریجی و پر شتاب واردات در مقابل صادرات و مهمتر از همه درک شرایط خطیر اقتصادی توسط صادرکنندگان عزیز، بسیار مؤثر بوده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار