تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸

سردار باقری: از توان دفاعی خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم

رئیس ستادکل نیروهای مسلح در پیامی به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) اعلام کرد: ملت ایران از توان دفاعی کشور به‌عنوان موضوع اساسی انقلاب ذره‌ای عقب‌نشینی نخواهد کرد.
سردار سرلشگر محمد باقری
اقتصاد24 - درآستانه فرا رسیدن سی‌امین سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره)، سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح پیامی به این شرح صادر کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت انقلابی و شریف ایران و آحاد آزادگان و حق‌طلبان جهان در شرایطی سی‌امین سالگرد ارتحال ملکوتی و جانسوز معمار کبیر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) را فراروی خود دارند که انوار تابناک نهضت اسلامی فراتر از میهن عزیزمان، جامعه بشری را تحت تأثیر قرار داده است و با تأثیرات معجزگون و شگفتی‌ساز خود، سردمداران نظام سلطه و صهیونیسم را به‌شدت بیمناک ساخته است.

در چهل‌سالگی و طلیعه پنجمین دهه انقلاب و ورود جمهوری اسلامی به فصل جدیدی از حیات خود، باید یادآور شد گسترش عمق راهبردی و اقتدار منطقه‌ای ایران شرایط نوین و تردیدناپذیری را سبب شده است که امروز هیچ مسئله‌ای در غرب آسیا بدون مشارکت ایران حل‌شدنی نیست و شکل‌گیری جبهه مقاومت اسلامی، رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی را به‌رغم حمایت‌های همه‌جانبه غربی و بعضأ عربی بیش از هر زمان دیگر در کابوس و هراس امنیتی گرفتار ساخته است.

اگر روزی دشمنان قسم‌خورده اسلام عزیز و در رأس آن نظام فرعونی ایالات متحده آمریکا برای فائق آمدن بر ملت ایران، دلخوش عده‌ای خودفروخته و بیگانه‌پرست و یا چندین هواپیما و بالگرد بودند، اکنون برای مصاف سیاسی ــ امنیتی با جمهوری اسلامی ایران محتاج یک ائتلاف بزرگ از ده‌‌ها دولت معاند و یا مرعوب هستند که آن هم بر فرض تحقق، فرجامی جز شکست، خفت و خواری برای خود تصور نمی‌کنند.

آری این حقایق بزرگ و افتخارآمیز برای ایران و ایرانی، محصول زنده بودن مکتب و حقیقت "خمینی کبیر"(ره) و یاد، نام و آرمان آن امام حکیم و ژرف‌اندیش و جاری بودن ولایت و رهبری آن شخصیت بی‌نظیر تاریخی در وجود شریف خلف صالحش امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) است، رهبری عظیم الشأن با ویژگی‌های ممتاز و اقتدار نافذ در اندیشه و عمل که مورد تکریم و احترام پیروان و علاقه‌مندان و حتی بزرگترین دشمنان ایشان است.

اینک انقلاب اسلامی با بهره‌مندی از تجارب ارزنده چهل سال مصاف راهبردی با دشمن زبون و دغل‌باز، با فجر "بیانیه گام دوم" در سپهر نهضت و ایران اسلامی، وارد دومین مرحله خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی شده است، گامی که باید در چارچوب "نظریه نظام انقلابی" رهبری معظم، با تلاش و مجاهدت جوانان انقلابی و حزب‌اللهی به‌سوی تحقق آرمان ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنا فداه) برداشته شود.

در این عرصه سترگ و مسیر خطیر، نیروهای مسلح کشور به‌ویژه نسل‌های جوان آن، با درک جایگاه و نقش خود در"نظام‌سازی انقلابی" به‌عنوان نظریه اصلی گام دوم انقلاب و با افتخار به دستاوردهای عظیم خود در حوزه دفاعی و محور مقاومت ضد سلطه و تروریسم، به دشمن سرکش و بی‌خرد اعلام می‌کنند: ملت ایران از توان دفاعی کشور به‌عنوان موضوع اساسی انقلاب، ذره‌ای عقب‌نشینی نخواهد کرد و با تأسی به آموزه‌های مکتب خمینی و خامنه‌ای عزیز در معادله‌ای معکوس هر گونه تهدید دشمن را به فرصتی طلایی برای توسعه دستاوردهای ناموسی انقلاب ــ به‌ویژه اقتدار دفاعی و موشکی ــ تبدیل و دست و پای هرمتعرض و تجاوزگری را قطع خواهند کرد.

بی‌شک آنچه نیروهای مسلح طی سال‌های اخیر در صراط پایدارسازی امنیت ملی و قدرت‌افزایی دفاعی و بازدارنده در طوفان جنگ و ناامنی‌های منطقه‌ای و شعله‌ور شدن آتش فتنه تروریسم تکفیری و تحریم‌های بی‌شمار ظالمانه آمریکایی پیموده‌اند و جبهه معاندین و ضدانقلاب را مرعوب و منفعل خود ساخته‌‌اند، بدون گوهر ارزشمند "ولایت فقیه" به‌عنوان میراث ماندگار امام(ره) و رهبری تیزهوشانه، مدبرانه و مؤمنانه رهبر معظم انقلاب اسلامی میسر نمی‌شد؛ و خدای کریم را در این باب خاضعانه شاکریم.

در سالگرد ارتحال امام(ره) به روح مطهر، ملکوتی و تابناک آن عزیز درود می‌فرستیم و با تجلیل از حماسه حضور باشکوه ملت ایران در راهپیمایی سراسری روز جهانی قدس و آرزوی قبولی طاعات و عبادات آحاد مردم مسلمان و شریف در ضیافةالله اکبر رمضان و درک عید سعید فطر؛ به امام و امت اسلامی اطمینان می‌دهیم نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران اعم از ارتش دلاور، سپاه سلحشور، نیروی انتظامی مجاهد و نیز بسیجیان دریادل با هوشمندی و هوشیاری و توسعه اشراف اطلاعاتی بر اردوگاه دشمنان با محور قرار دادن "بیانیه گام دوم انقلاب"، تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را پشتوانه صیانت از استقلال، تمامیت ارضی و امنیت ملی، پیش‌روندگی انقلاب و نظام اسلامی و بی‌اثر ساختن تهدیدات نظام سلطه و استکبار و ارتجاع منطقه قرار داده و به‌فضل الهی در این میدان مقدس و تاریخ‌ساز لحظه‌ای درنگ نخواهند کرد.

منبع: سپاه نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خبر مهم سخنگوی دولت درخصوص رفع فیلترینگ

عکس/ رونمایی از فرزند دوم عروس بازیگر فاطمه گودرزی در فروشگاه

فیلم/ اولین خرید فصل نقل و انتقالات استقلال رقم خورد

عکس/ عراقچی خطاب به ترامپ توییت زد

عکس/ قاب عاشقانه عاطفه رضوی و همسرش حسین پاکدل

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

فیلم/ توصیه رهبر انقلاب به مجلس درباره بررسی بودجه سالیانه

موشک هایپرسونیک روسیه در عرض ۲۰ دقیقه لندن را نابود می‌کند

عکس/ ابراز پشیمانی و عذرخواهی ایلان ماسک از دونالد ترامپ

عکس/ جشن تولد خصوصی فریبا کوثری برای دوستش

فیلم/ گریه مژده لواسانی در برنامه جناب خان

معرفی نفربر زرهی دوزور بی

وزیر دفاع: تمام پایگاه‌های آمریکا در دسترس ماست

عکس/ قاب زیبا از بازیگران سریال میوه ممنوعه ۱۸ سال پیش

فیلم/ آخرین وضعیت لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت

عکس / ثبت ماه صورتی ژوئن ۲۰۲۵ در آسمان شب

عکس/ زیبایی دختران ماهیگیر جزیره هنگام در خلیج فارس

عکس/ زیبایی نفس‌گیر و حیرت انگیز دشت گل‌های بابونه در اردبیل

کاهش فروش نفت ایران صحت ندارد

مبلغ قرارداد خرید جدید پرسپولیس لو رفت

عکس/ عبور عجیب یک اتوبوس ۶۰ سال پیش از رودخانه‌ای در گیلان

عکس/ بلوار قدیمی بندرانزلی حدود ۷۰ سال پیش و دوره پهلوی

عکس/ رونمایی از گزینه جذاب کارتال برای پرسپولیس

فیلم/ انفجار در اسکله متانول بندر دیر بوشهر

پشت پرده حضور سامان قدوس در پرسپولیس

فیلم/ رهبری: نماینده باید خود را پاسخگو در قبال خدا و قانون بداند

عکس/ تجمع حیرت انگیز مشروطه خواهان ۱۲۰ سال پیش در سبزه میدان رشت

فیلم/ نظر رهبر انقلاب درباره مصادیق همکاری مجلس و دولت

رونمایی از ب ام و سری پنج جدید و جذاب در شیراز + عکس

سود پنهان وام بانکی ۴۵ درصد شد+ سند

بیت کوین نفس‌گیر شد

اعلام مبلغ دیه فوت شدگان انفجار بندر شهید رجایی

زندگی در کنار مرگ؛ چالش‌های بی‌پایان معیشتی غسالان ایرانی/ قشری فراموش‌شده‌ که زندگی را بدون کمترین مزایا می‌گذرانند

افزایش ۲۰ درصدی کرایه‌ها در ساعات شبانه

جدیدترین قیمت آپارتمان‌های کهنسال در تهران خرداد ۱۴۰۴ + جدول

برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد+ جدول

ماجرای مرگ مشکوک دختر دانشجو در تهران چه بود؟

دلار افت کرد؛ بازار ارز زیر سایه اخبار

فیلم/ مهدی طارمی در اینتر ماندنی شد

دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم با رهبر انقلاب

قیمت طلا پرواز کرد

پایان درگیری میان دو طایفه افغان در تهران

آمار عجیب از تعداد دانش‌آموزان افغان در مدارس تهران

سگ گردانی در گیلان هم ممنوع شد

فیلم/ درخواست عجیب یک آمر به معروف از کاظم صدیقی

رونمایی از طرح پیش فروش ارز + جزئیات

سکوت تندرو‌ها در برابر فساد پسر و عروس صدیقی

فیلم/ آغاز دیدار نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب

واکنش احتمالی ایران به قطعنامه شورای حکام

مجاهد کورکور با اتهام محاربه اعدام شد