تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

محرمانه‌های انتخاب رهبری منتشر می‌شود

عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفت: کتاب «روایت رهبری؛ مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه» به‌زودی منتشر می‌شود.
خامنه ای
اقتصاد24 - علی عسگری عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در صفحه شخصی خود در توئیتر از انتشار کتاب «روایت رهبری؛ مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه» خبر داد و نوشت: «کتاب "روایت رهبری؛ مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه" که به‌زودی منتشر می‌شود، حاوی نکاتی جدید و منتشر نشده از نحوه انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به عنوان رهبر انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۸ است. همه پژوهشگران و علاقمندان را به مطالعه این کتاب دعوت می‌کنم.»

وی در ادامه با اشاره به محتوای کتاب نوشت: «این کتاب بخش‌هایی منتشرنشده از خاطرات سیاسی رهبر انقلاب را نیز در بردارد و به کوشش آقای دکتر سید یاسر جبرائیلی نگارش شده است. از ویژگی‌های بارز این کتاب می‌توان به انتشار بخشی از مذاکرات جلسه رؤسای قوا، نخست‌وزیر و مرحوم حاج احمدآقا در حضور امام (ره) در مهر ۶۷ (۶ ماه قبل از عزل آیت‌الله منتظری) اشاره کرد که در آن برای اولین‌بار حضرت امام (ره)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را برای رهبری آینده نظام مطرح می‌کنند.»

منبع: مهر
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
پیراسته فر
0
0
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸
همان «فیلم»هایی که توسط «نفوذی»های تلویزیون، به شبکه ماهواره ها معاند فروخته بودند! بقول یکی ازاقایان »خبرگان»:فیلمی که بخاطرمحرمانه بودن به اعضا اندادیم از...سردرآورد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار