اقتصاد ۲۴- بررسی هسته مرکزی بازار ارز تهران حکایت از این دارد که روزهای خلوت معاملات ارزی ادامه دارد. فضای کم التهاب بازار ارز به دهه سوم آذرماه نیز کشیده شد. قیمت دلار که از روزهای پایانی آبانماه در نیمه اول کانال ۵۰ هزار تومان زندانی شده همچنان در این محدوده نوسان میکند.
از سوی دیگر بازار ارز هرات روز سهشنبه ۲۱ آذرماه شاهد عقبنشینی قیمت دلار بود. نرخ دلار در این بازار دوشنبه با ۵۰ هزار و ۱۷۰ تومان بسته شد؛ اما در واپسین ساعات معاملات نقدی دیروز با نوسان کاهشی ۷۰ تومانی بر روی ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان قرار گرفت. اما در معاملات پشت خطی دوباره به ۵۰ هزار و ۱۸۰ تومان رسید.
در روز سهشنبه گفته میشد هفته دیگر مجدد سامانه ثبتنام جدید خودروی خارجی باز میشود و ازآنجاییکه در بازار قیمت خودروها خیلی بیشتر هستند، احتمال اینکه متقاضی زیاد باشد وجود دارد. از نظر معاملهگران اگر این اتفاق رخ بدهد بازار طلا و سکه جانافزایش نخواهند داشت.
بیشتر بخوانید: واکنش بازار ارز به اخبار نامساعد خنثی شد
روزنامه دنیای اقتصاد هم در گزارشی نوشته شنیدهها از برخی صرافیهای فعال در بازار ارز تهران گویای آن است که سهمیه ارسالی از سوی بانک مرکزی جهت عرضه ارز سهمیهای حالت روتین خود را ازدستداده است. به نظر میرسد بانک مرکزی باتوجهبه میزان ذخایر ارزی خود حجم عرضه در اینگونه از معاملات را کموزیاد کرده و در حال کنترل حجم تقاضا است.
در حال حاضر سکه امامی در نزدیکی حمایت ۲۹ میلیون و ۵۰ هزار تومان قرار دارد در صورتی که این مرز از دست برود احتمال کاهش قیمت سکه تا محدوده ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان وجود دارد. البته عدهای میگویند سکه به راحتی خاکریز ۲۹ را از دست نخواهد داد.
در شرایط کنونی تکنیکالیست معتقدند درصورتیکه دلار بالای مرز ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان تثبیت دهد موج جدید تقاضا وارد بازار خواهد شد و اسکناس آمریکایی در مرحله بعد به سمت مرز ۵۱ هزار تومان حرکت خواهد کرد. با این حالا اگر دلار مرز ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان را از دست دهد و پایینتر از آن ماندگار شود احتمال برگشت تا ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان وجود دارد. معاملهگران فنی دلار معتقدند قیمت دلار در حال تکمیل موج آخر است که اگر حمایت ۴۹ هزار و ۹۰۰ تومان را از دست ندهد میتواند افزایشی شود.