تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۷ نظر
اقتصاد ۲۴ بررسی می‌کند؛

صداوسیما ، سازمانی با بودجه سرسام‌آور و غیرشفاف/ نهادی بودجه‌خوار و پر هزینه که ریزش مخاطبانش بیداد می‌کند

جزئیات بودجه صداوسیما برای تولید برنامه‌های مختلف در سال ۱۴۰۲، شامل مواردی چون پخش خبر، گزارش‌ها و مستندات خبری تلویزیونی، اداره دفاتر خارج از کشور، برنامه تأمین، تولید و پخش سیما، تولید و پخش سیمای مراکز استانی، تأمین برنامه‌های خارجی، تولید و پخش سیمای سراسری، پخش سیمای شبکه‌های برون‌مرزی، برنامه تولید و پخش صدا، پخش صدای استانی، پخش صدای سراسری، پخش صدای شبکه‌های برون‌مرزی بود که در جزئیات این بودجه گنجانده شد.

بودجه سازمان صداوسیما

اقتصاد۲۴-  این روز‌ها حکایت صدا و سیما، حکایت برخی سلبریتی‌های اینستاگرامی است که به دلیل ناتوانی در تولید محتوای ارزشمند، ناچار می‌شوند با ایجاد حاشیه ولو به قیمت خودتخریبی، اصطلاحا روی مدار توجه باقی بمانند، تا از یاد نروند و به بقای خود ادامه دهند.
رسیدن به این سطح از افول، برای رسانه‌ای که عنوان ملی را یدک می‌کشد و تا همین چند سال پیش، جعبه جادویی و خاطره‌ساز خانه‌های مردم بود، غم‌انگیز است. حال از آن جعبه، یک دستگاه مستهلک باقی مانده که هرازگاهی تصاویر و اصوات چشم و گوش‌خراش از خود بروز می‌دهد و جالب آن‌که برای چنین محتوایی قرار است، ۴۳ درصد بیش از سال گذشته بودجه دریافت کند!

۴۳ درصد افزایش بودجه صداوسیما برای کدام محتوا؟

به گزارش اقتصاد ۲۴ اکنون، اما با تصویب مجلس، سازمان برنامه و بودجه مکلف به افزایش ۴۳ درصدی سهم دولت در تامین اعتبارات سال ۱۴۰۲ سازمان صدا و سیما شده است.

همچنین باید توجه داشت که این افزایش در سنوات بعد از سال ۱۴۰۳ به عنوان پایه افزایش سنواتی خواهد بود. این خبری است که اواخر آبان سال جاری منتشر شد تا اذهان عمومی بار دیگر نسبت به یک پول‌پاشی چندهزار میلیاردی برای سازمان صدا و سیما آماده و بلکه شاید شدت انتقادات به این مساله کمی سرشکن شود.

البته پیشتر و در شهریور سال جاری این عدد از سوی سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس، ۷۵ درصد عنوان شده بود. افت علاقه و اقبال عمومی به برنامه‌های صدا و سیما، اختصاص زمان بیشتر به آگهی‌های تجاری و سوءاستفاده از منابع ملی برای تولید آثار نمایشی و برنامه‌های ترکیبی با کیفیت پایین، مدیریت ناکارآمد در بهره‌گیری از نیرو‌های فرهنگی و هنری و مدیریت جناحی در اکثر برنامه‌ها به ویژه در حوزه سیاسی، از جمله انتقادات مهمی به نحوه عملکرد رسانه ملی است.

رسانه‌ای که با سوگیری برنامه‌های خبری و تحلیلی به ویژه در حوزه سیاسی، پنهان‌کاری و مهندسی اخبار، اعتماد عمومی نسبت به خود را نابود کرده تا از تلویزیون و خاطرات خوش سال‌های دور، امروز تنها یک رسانه پرخرج و انحصاری باقی بماند که در حال سقوط است.

منابع بودجه سازمان صدا و سیما چیست؟

براساس ماده ۲۲ قانون اساسنامه سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی مصوب ۸ دی ۱۳۵۹ ، بودجه این سازمان از ۸ محل زیر تامین می‌شود:
۱ - درآمد‌های ناشی از واگذاری حق پخش و توزیع محصولات و ارائه خدمات سازمان به اشکال مختلف.
۲ - عواید حاصل از اجرای قانون توسعه شبکه تلویزیونی کشور.
۳ - درآمد‌های ناشی از فعالیت‌های تولیدی و سود مربوطه به آن‌ها.
۴ - وجوه دریافتی از محل بودجه کل کشور و سایر وجوهی که به عناوین دیگر از طرف دولت در اختیار سازمان گذاشته می‌شود.
۵ - اعتبارات از محل بودجه عمرانی کشور.
۶ - درآمد‌های ناشی از اجرا و پخش برنامه‌های تبلیغاتی و آگهی‌های بازرگانی.
۷ - کمک‌های نقدی یا غیر نقدی اشخاص حقیقی و حقوقی.
۸ - عواید دیگری که طبق قانون یا مقررات دیگر به سازمان تعلق می‌گیرد.

همانطور که در این ماده قانونی آمده، روشن است که بخش عمده‌ای از بودجه سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران توسط دولت و از محل منابع عمومی کشور تحت عنوان بودجه کل کشور، بودجه عمرانی، بودجه توسعه شبکه، سایر وجوه دولتی و کمک‌های اشخاص حقوقی تامین می‌شود.

در قانون برنامه توسعه و سایر قوانین مرتبط، ماده قانونی که سهم دولت از هزینه‌های سازمان صدا و سیما را تعیین کرده باشد یافت نشد و تنها بر اساس ماده ۹۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت مکلف است از ابتدای اجرای قانون برنامه در قالب بودجه سنواتی، سهم خود در تامین بودجه سازمان صدا و سیما را حداقل به میزان هفت دهم درصد بودجه عمومی دولت لحاظ و تخصیص دهد.

//////// صدا و سیما با بودجه سرسام‌آور و خروجی محدود / روزگار صدا و سیما و انحصار بی‌ثمری که دارد/ خرج و برج نامتوازن صداوسیما و بودجه‌هایی که می‌خورد/ دخل و خرج صداوسیما چگونه است؟ / صداوسیما نهادی بودجه خوار و پر هزینه بدون بازده

بودجه ۱۴۰۲، چه باید می‌شد و چه شد؟

به گزارش اقتصاد ۲۴ ، شاید دقیق ندانید که برای ساخت و پرداخت همین برنامه‌ها و محتوای نامرئی که از تلویزیون ملی تماشا می‌کنید، ۷ هزار و ۹۳۸ میلیارد تومان بودجه تصویب و تخصیص شده است.
توجه کنید که این بودجه برای یک دستگاه سیاست‌گذار است، که زیرمجموعه‌ای برای آن معرفی نشده است، عددی که احتمالا، ۵ درصد از منابع حاصل از کاهش مصرف گاز و برق در سال گذشته بود که قرار شد به صدا و سیما برسد.

یعنی دقیقا در زمستان سال گذشته و درحالی که بسیاری از صنایع کشور به دلیل قطعی گاز و برق در حال تعطیل شدن بودند، در تبصره ۱۵ ماده واحده لایحه بودجه ۱۴۰۲ با عنوان برق و انرژی (احکامی که قابلیت دائمی شدن دارند) آمده بود که به دولت اجازه داده می‌شود تا سقف پنج درصد از منابع حاصل از کاهش مصرف گاز و برق ناشی از پخش برنامه‌های فرهنگ‌سازی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سایر رسانه‌ها (به تشخیص شرکت ملی گاز و توانیر) در قالب عقد قرارداد به این سازمان پرداخت شود.

جزئیات این بودجه برای تولید برنامه‌های مختلف در سال ۱۴۰۲، شامل مواردی، چون پخش خبر، گزارش‌ها و مستندات خبری تلویزیونی، اداره دفاتر خارج از کشور، برنامه تأمین، تولید و پخش سیما، تولید و پخش سیمای مراکز استانی، تأمین برنامه‌های خارجی، تولید و پخش سیمای سراسری، پخش سیمای شبکه‌های برون‌مرزی، برنامه تولید و پخش صدا، پخش صدای استانی، پخش صدای سراسری، پخش صدای شبکه‌های برون‌مرزی بود که در جزئیات این بودجه گنجانده شد.


بیشتر بخوانید: سرسام در تخصیص بودجه رسانه ملی؛ مخالفت مجلس با افزایش ۷۵ درصدی بودجه صداوسیما


همچنین در بخش صوت و تصویر فراگیر در فضای‌مجازی (ساترا)، صدور مجوز‌های مربوطه در حوزه انتشار صوت و تصویر فراگیر در فضای‌مجازی و تأمین و تولید برنامه‌های صوتی برای عرضه در بستر فضای‌مجازی و شبکه‌های تعاملی و همچنین تأمین و تولید برنامه‌های تصویری برای عرضه در بستر فضای‌مجازی و شبکه‌های تعاملی، قرار گرفته که با توجه به جمعِ بودجه‌ای دو هزار و هفتصد و هفتاد و پنج هزار میلیارد) نسبت به سالِ قبل، ۱۰ درصد افزایش بودجه داشت. البته هیچ گزارش مالی شفافی از عملکرد صدا و سیما و درآمد‌ها و هزینه‌های آن در دست نیست. همچنین مشخص نیست، منابع صدا و سیما که بر اساس پیش‌بینی بودجه، سال جاری نزدیک ۱۴ هزار میلیارد تومان است، برای چه اموری هزینه شده است.
توجه داشته باشید که صدا و سیما اکنون، دارای بیش از ۷۰ شبکه فعال است. به این معنا که اگر بخواهیم برای جستجوی محتوای مناسب در هر یک از این شبکه‌ها یک دقیقه زمان صرف کنیم، در نتیجه حدود یک ساعت و پانزده دقیقه از وقت ما خواهد گرفت!

این شبکه‌ها شامل ۲۸ شبکه سراسری، ۹ شبکه برون مرزی، ۳۲ شبکه استانی، سه شبکه محلی و سه شبکه منحل شده است.
در حالی که هنوز لزوم نیاز و هزینه برای این ۷۰ شبکه مرکز سوال بود، پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما در حاشیه جلسه هیئت دولت در آبان سال جاری، در جمع خبرنگاران با اشاره به طراحی کانال‌های تلویزیونی برای حوزه‌های انتخابیه، اظهار داشت که «صداوسیما در حال طراحی ۲۰۰ کانال تلویزیونی برای حوزه‌های انتخاباتی است که علاوه بر شبکه‌های استانی، ۲۰۰ شبکه برای حوزه‌های انتخاباتی راه‌اندازی شود. با توجه به اصلاح قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، این اجازه به صداوسیما داده شده تا از ظرفیت خود برای تبلیغات داوطلبان مجلس شورای اسلامی استفاده کند.» مسیری که به نظر می‌رسد بیش از نیاز، بیشتر شبیه به راه و توجیحی برای صرف بودجه چند هزار میلیاردی صداوسیما است. البته پول‌پاشی‌های هزار میلیاردی برای صدا و سیما، اسم رمز‌های دیگری نیز دارد، مانند سریال‌های الف ویژه یا فاخر!

سریال های سلمان فارسی و موسی دو هزار میلیارد بودجه می‌خواهند!

«فاخر»، معمولا به سریال‌هایی گفته می‌شود که سرمایه ساختشان، بسیار دست‌ودل‌بازتر از تعریف‌های معمول ساخت سریال در تلویزیون است. سریال‌هایی، چون «مختارنامه» و «یوسف‌پیامبر» از جمله آثار فاخر پخش شده از تلویزیون هستند. با همین تعریف دو سریال «سلمان فارسی» و «موسی کلیم الله» سال‌هاست که ذیل بودجه صدا و سیما مبنی بر ساخت آثار فاخر قرار گرفته‌اند، با این حال تا این لحظه، ساخت آن‌ها به بهانه کسری بودجه به تعویق افتاده است. در این راستا سال گذشته، محمدرضا میرتاج الدینی، نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، ضمن تشکر از صدا و سیما برای ساخت این دو سریال که دو سال است تولید آن‌ها آغاز شده اظهار کرد که سریال‌های مذکور، دو هزار میلیارد بودجه می‌خواهند و سالی هزار میلیارد باید تزریق بشود تا این‌ها راه بیفتند. با بودجه‌های محدود صداوسیما به جایی نمی‌رسند و ما باید به دنبال منابع جدید برای حمایت از این کار‌های بزرگ، نوسازی تجهیزات رسانه ملی و آنتن‌هایی که دارند؛ ماهواره‌هایی که قرارداد می‌بندند و بخش‌های خصوصی و تحریم‌هایی که ایجاد می‌شود!
بماند که پروژه «موسی کلیم الله» بیش از هشت سال و سریال «سلمان فارسی» بیش از ۴ سال (طبق برخی اخبار ۹ سال) است که آغاز به کار و تقریبا هر سال بودجه دریافت کرده‌اند.

بودجه سازمان صداوسیما

پرسه در گذشته، برداشت از صندوق توسعه ملی!

به گزارش اقتصاد ۲۴ ، در لایحه بودجه ۱۴۰۲، جمع کل هزینه‌های صدا و سیما به مبلغ ۱۳۹۳۲ میلیارد تومان تخمین زده شده بود. از این میزان، کمتر از نیمی آن یعنی ۶۴۰۰ میلیارد تومان، باید از منابع اختصاصی صدا و سیما (تبلیغات و سایر فعالیت‌های اقتصادی) تامین و ۵۶ درصد باقی‌مانده یعنی ۷۵۳۲ میلیارد تومان، از بودجه عمومی (پول فروش نفت و مالیات) تامین می‌شد.
با این توضیح، در میان ۱۷ شرکت و مؤسسه زیان‌ده بودجه ۱۴۰۲، صدا و سیما با گردش مالی ۱۴ هزار میلیارد تومانی، به عنوان زیان‌ده‌ترین مجموعه انتفاعی کشور ظاهر شده است، که زیان آن از بودجه عمومی تامین می‌شود!
سازمانی که با وجود اینکه یکی از بودجه‌خوارترین نهاد‌های کشور است، گاهی برای توسعه کمی و کیفی برنامه‌های تولیدی، پویانمایی، مستند، فیلم و سریال با کمبود بودجه مواجه و حتی درب صندوق توسعه ملی نیز سخاوتمندانه برای آن گشوده شد.


بیشتر بخوانید: افزایش ۴۳ درصدی بودجه صداوسیما با مصوبه مجلس


در واقع، صداوسیما در بودجه ۱۴۰۰، مجاز به برداشت تا سقف ۱۵۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ملی بود که این برداشت، پیش‌تر در برنامه ششم توسعه تصویب شده بود؛ و این بدان معناست که برداشت‌ها برای برداشت از صندوق توسعه ملی توسط صداوسیما کاملا قانونی طی سال‌ها انجام شد.

یادآوری کنیم که این برداشت درست در اوج روز‌های بی‌آبی مردم خوزستان و اعتراضات، رکورد شکنی در آمار ابتلا و مرگ و میر در سایه بی‌برنامگیِ واکسینه کردن و هزاران مشکل دیگر، رخ داد. رقمی که معادل آن می‌شد ۶۵ میلیون دوز واکسن آستارازنکا خرید و تمام مردم ایران را واکسینه کرد.
باید گفت که تاکنون چندین بار با برداشت از صندوق توسعه ملی موافقت شده است؛ از جمله تامین بودجه نظامی، مقابله با ریزگردها، خسارت سیل، احداث راه‌آهن و حتی بودجه صدا و سیما.

صداوسیما ؛ سازمانی که درباره مصارف بودجه گزارش نمی‌دهد و معمای سهمش از بودجه ۱۴۰۳ مجهول است!

در این پیوند، لازم است اضافه کنیم که صندوق توسعه ملی با چه هدفی تشکیل شده است؛ مقصود، تبدیل بخشی از درآمد‌های ناشی از فروش نفت، گاز، میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی به ثروت‌های ماندگار، مولد و سرمایه‌های زاینده اقتصادی، و همچنین حفظ سهم نسل‌های آینده از منابع نفت و گاز و فرآورده‌های نفتی بود، به‌طوری‌که استفاده از منابع آن باید به‌گونه‌ای باشد که در جهت این اهداف اجرا شود.

اما سوال اینجاست، صدا و سیما به جز پخش سریال‌های تکراری یا محتوای بی‌کیفیت با پایین‌ترین آمار بیننده، از بودجه چند هزار میلیاردی خود چه استفاده‌ای برده است که دوپینگ صندوق توسعه ملی و سایز هزینه‌ها برای آن معقول به نظر بیاید؟

جالب آنکه این هزینه‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که دستگاه‌های مربوطه حتی گزارش جزئی از نتایج و اثرات اختصاص منابع در طی سال‌ها را ارائه نمی‌دهند تا مشخص شود، به چه میزان پرداخت‌های چنینی و نیز کاربرد آن، در راستای اهداف تعیین شده در اساسنامه صندوق توسعه ملی (به‌عنوان ذخیره ارزی متعلق به عموم کشور) و حتی همان بیت‌المال ضمن حفظ سرمایه‌گذاری‌ها و ثروت‌های ملی انجام شد؟
سوالی که سال‌هاست پاسخ آن، تنها یک علامت سوال است. حال باید دید بودجه ۱۴۰۳ برای صدا و سیما چگونه رقم خواهد خورد. بودجه‌ای که نوید افزایش آن از ماه‌ها پیش داده شده بود!

در حالی که صداوسیما به عنوان یک سازمان بودجه خوار در سال‌های اخیر با افزایش‌های مکرر و پلکانی همراه بوده است و به نظر می‌رسد باید منتظر دورخیز بلندی دیگر برای افزایش بودجه صداوسیما در سال ۱۴۰۳ نیز باشیم، افزایش بودجه‌ای که این بار با توجه به مالیاتی شدن بودجه سال آتی، بیش از همیشه مستقیم قرار است از جیب شهروندان به حساب‌های صداوسیما منتقل شود و این نهاد همچنان، اما یکی از غیرپاسخگوترین نهاد‌های کشور است.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
ناشناس
1
0
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲
صدا سیما دست کلنگیها سپرده شده چه انتظاری مردم داشته باشن فقط خدماتچی خود شرینی را وظیفه می دانند ثروت ملت اموال ملت هزینه بقای از ملت بهتران می شود
علی
0
4
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲
جالب است بدانید با این همه بودجه کارکنان صدا و سیما از کم حقوق بگیر ترین شاغلین در کشور هستند علی‌الخصوص که شرکت های گوناگون که وابسته به مدیران خوده صدا و سیما هستند نیروهای زیادی را در استخدام دارند و گروه جدید حاکم بر صدا وسیما در حال آوردن نیروهای خود به داخل سازمان و پاکسازی نیروهای قدیمی ویا همان خالص سازی هستند و به قول یکی از آنها خاک گلدان های سازمان را هم باید عوض کرد واین کار با اخراج چهره ها از تلویزیون آغاز شد.
میرابراهیمی
2
1
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲
اگه بودجه مصرف بشه برنامه ها جالب باشه آدم بازم دلش رو یه جایی میزاره . ما هر چه خاطره از تلویزیون داریم همش واسه چند سال پیش هست . سریالهای طنز ایرانی خیلی کم شده اگر هم باشه کیفیت نداره و زیاد چنگی به دل نمیزنه . واقعا تلویزیون نیاز به یک بازنگری و یه نوآوری داره
حمید
0
0
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲
بخدا قسم روزی ده دقیقه هم اصلا تلویزیون نمیبینیم اون زمانی که امثال مدیری و رامبد و تنابنده با پایتخت و دورهمی بودن چیز دیگه ای بود الان اصلا هیچی
کاربر
0
0
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲
به قرآن قسم لز کل خانواده ۵۰ نفری ما فقط ۴ نفر تلویزیون می بینند هیچکس متاسفانه رعبتی ندلرد به دیدن صداوسیمای خودمان ،واقعا غمگین می شوم که تلویزیون بیگانه این قدرجایگاه دارد من نگران فرزندانم هستم واقعا چی بدریم وچی شدیم
سعید
0
0
چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۲
هنوز فصل دوم سریال هوش سیاه وخانه امن بدلیل واهی کسری بودجه ساخته نشده
ناشناس
0
0
پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۲
کی صدا سیما نگاه میکنه اخه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نخستین تصویر از مراسم ازدواج شیدا خلیق و کیوان ساکت‌اف

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت سکه پارسیان امروز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ سکانسی از بازی زری خوشکام در سریال هزار دستان علی حاتمی

ورود سامانه جدید بارشی به کشور

فیلم/ لحظه انفجار ایستگاه فشار قوی برق در کوهسنگی مشهد

شمار جانباختگان سیل در خراسان رضوی به ۱۲ تن رسید

پرونده فساد بزرگ فوتبال علنی شد

فیلم/ لحظه ترور یکی دیگر از رهبران حماس در البقاع لبنان

شهادت یکی از فرماندهان حماس در حمله پهپادی اسراییل در لبنان

فیلم/ انتقاد تند رضا رشیدپور درباره ممنوعیت اجرای DJ در رستوران‌های کیش

فیلم/ تخلیه برخی منازل در هاشمیه مشهد

فیلم/ ادعای عجیب کارشناس شبکه اینترنشنال درباره دلیل پاسخ‌ندادن اسراییل به حمله ایران

واکنش بیمارستان طالقانی به خبر خودداری از پذیرش مددجویان زندان اوین

پزشکان بدون کارتخوان متخلفند

نخستین پیشنهاد تمدید برای ستاره پرسپولیس

بازگشت حسن یزدانی به تیم ملی

با ارزان‌ترین سلاح پهپادکُش آشنا شوید: هر شلیک ۷هزار تومان

زری خوشکام: سی سال ممنوع‌الکارم کردند/ علی حاتمی را دق دادند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: لایحه حجاب گنجینه‌ای از جواهرات است

صعود نوشاد عالمیان از مرحله گروهی تنیس روی میز انتخابی المپیک

امام جمعه کرج: شعار فرزند کمتر، زندگی بهتر صهیونیستی بود

فیلم/ اقدام عجیب فرماندار مشهد در اوج بحران سیل

محور کندوان-کرج یک‌طرفه شد

جنیفرلوپز و بن افلک جدا شدند

پست فلسفی علیرضا بیرانوند + عکس

آتش سوزی در تجریش تهران

هشدار سازمان هواشناسی به تهرانی‌ها

فیلم/ ویدیوی خداحافظی اشکان دژاگه با دنیای فوتبال

نخست‌وزیر اسلواکی جان سالم به در برد

قیمت شکر اعلام شد

خداداد افشاریان به سمتش بازگشت؟

فیلم/ ماجرای بازجویی و کتک‌خوردن مهران مدیری

خودروهای آفرود در معابر عمومی اجازه تردد ندارند

تکلیف افزایش حقوق بازنشستگان روشن شد

زائران ایرانی از فردا به مکه می‌روند

این داروی گیاهی نفخ شکم را فوری درمان می کند

کمبود این ویتامین باعث خواب رفتن پاها می شود

سرنوشت خانم دکتری که دستور قتل شوهرش را داد

پیش‌بینی روند مثبت بازیابی اقتصاد چین

اعلام میانگین مبلغ مالیات ستانی از بازاریان

اولین تصویر از شاخص پیش‌بینی کننده تورم در ۱۴۰۳

فیلم/ اعتراف سرباز اسرائیلی به کشتن ۱۳ کودک فلسطینی

تعطیلی شنبه‌ها فرصتی تازه برای تجارت خارجی ایران

عکس/ آرایش عجیب و نامناسب مه‌لقا باقری

سکه در مرتبه دوم افت بازدهی

بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بورس در هفته چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳

پیکاپ‌های غول چینی در بازار ایران

فیلم/ آبگرفتگی خانه‌ها در بجنورد

عکس/ ژست جذاب شروین حاجی‌پور در زیر آفتاب

مخالفت امام جمعه تهران با تعطیلی روز شنبه

طالبان به دنبال تجارت ۱۰ میلیارد دلاری با ایران

کاهش آمار طلاق پس از سه دهه!