اقتصاد۲۴-پروتئین داخل کینوا حاوی اسید آمینههایی هستند که تعادل آنها بهتر از گندم یا ذرت است، زیرا اولین اسید آمینه محدود کننده، لیزین، در مقادیر نسبتاً بالاترژدر دانههای کینوا وجود دارد.
فیبر و پروتئین غنی در رژیم غذایی هم باعث افزایش متابولیسم بدن خواهد شد؛ چیزی که باعث میشود کینوا برای کاهش وزن مفید باشد.کینوا پخته شده حاوی پنج گرم فیبر غذایی در هر فنجان است.
کینوا که بهعنوان یکی از سالمترین خوردنیها در سراسر جهان شناخته میشود یک منبع غذایی بینظیر است که شامل انواع ویتامینها، آنتیاکسیدانها، پروتئین و مواد معدنی میشود. اگرچه خیلیها کینوا را جزو غلات در نظر میگیرند، ولی این مادهی غذایی در حقیقت نوعی دانه است.