تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸

جزییات برنامه سفر «شینزو آبه» به تهران

یک مقام رسمی دولت ژاپن امروز در سفارت این کشور در تهران، برنامه سفر سه روزه نخست‌وزیر کشورش را به ایران شرح داد.
شینزو+آبه
اقتصاد24 - یک مقام رسمی وزارت امور خارجه ژاپن در یک نشست خبری اعلام کرد شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن بعد از ظهر فردا به فرودگاه مهرآباد می‌رسد و پس از آن برای شرکت در مراسم استقبال به کاخ سعدآباد خواهد رفت و سپس با حسن روحانی، رئیس جمهور ایران دیدار خواهد کرد.

وی گفت: آبه صبح روز سیزده ژوئن نیز با رهبر انقلاب اسلامی ایران دیدار خواهد کرد.

در این سفر تارو کونو، وزیر امور خارجه ژاپن نیز آبه را همراهی می‌کند که بعد از ظهر فردا با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران دیدار خواهد کرد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار