ایدههای خلاق زمانی که با خلوص نیت و شور جوانی ترکیب شوند به نتایج خوبی میرسند. کسانی که در کنار تلاشهای اقتصادی، آموزشی و فرهنگی نیم نگاهی به مدیریت نیز دارند الگوی مناسبی برای نسل امروز هستند. گفتگویی با یکی از هفت مدیر برتر کشوری در حاشیهی همایش رهبران و مدیران طلایی کسب و کار یعنی دکتر مهدی عبدالوند انجام گرفت.
حضور جوانان در عرصههای مختلف برگ برندهی کشور است. جوانانی که با طلوع انقلاب اسلامی در روند ساخت ایران نقش بسزایی داشتند. دکتر مهدی عبدالوند که مدرس دانشگاه و مراکز آموزش عالی تهران است نزدیک به دو دهه غرق در فعالیتهای علمی و عملی است پیرامون شکوفایی استعدادهای جوانان در عرصه مدیریت سیاسی گفت:" جوانان ایران با نگاهی ژرف به تجارب بزرگترها همواره راههای روشنی برای رسیدن به اهداف میسازند. در بزنگاههای سیاسی کشور این جوانان هستند که راهگشا بودند. آنها با تکیه بر علم روز و همچنین مدلهای صحیح حکم رانی همواره در این عرصه حرفهایی برای گفتن دارند. بنده زمان زیادی در هفته را با دانشجویان سپری میکنم و به طور متداول با جوانان اقشار مختلف دیدار دارم و طرحهای پژوهشی آنها را مطالعه میکنم و به عنوان یک مدرس سعی میکنم به روزترین اطلاعات را در اختیار آنها بگذارم. "
این دانش آموختهی دکتری مهندسی الکترونیک گرایش لیزر در ادامهی سخنان خود با اشاره به پوستر معروف تبلیغاتی در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:" آن کار ارزشمند شاید حاصل تلفیق تجربه و شور جوانان متخصص بود. پوستری که بدون تکلف و شعار برای نیل اهداف مردم طراحی شد و مورد استقبال قرار گرفت. حتی با این پوستر شوخیهای فراوانی شد، اما شیرین بود و نشان از بلوغ سیاسی - تبلیغاتی مردم در واکنشهای آنها داشت. خوشحالم که با این فعالیت اسم زادگاهم بیشتر مطرح شد؛ جملهی من امانت ۵۰ ساله را به تو میسپارم و همیشه خدا را مد نظرت داشته باش و همیشه خاک پای مردم باش نصیحت پدرانهی یک سیاستمدار بود که حتی این روزها نیز برای مردم دلچسب است. "
دکتر مهدی عبدالوند که خود جز دانشجویان برتر کشور بوده و اکنون به تربیت دانشجویان متخصص زیادی در حوزه الکترونیک و مهندسی پزشکی همت گماشته، در ادامه سخنان خود به این معنی اشاره کرد:" تربیت متخصص در ایران یکی از بزرگترین رسالتهای ما است. باید تلاش کنیم و با تمام وجود لذت آموختن را در وجود جوانان نهادینه کنیم. بنده در خانوادهای فرهنگی بزرگ شدم که پدر بزرگوار حاج غلامرضا عبدالوند به عنوان معلمی کم نظیر سعی در آموختن بهترینها به فرزندان این مملکت داشت و بنده نیز از ایشان الگو گرفتم "
کاپیتان مهدی عبدالوند که در کنار تمام فعالیتهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، آموزشی و ورزشی خود دوره خلبانی را با موفقیت پشت سر گذاشته چند قدم به صحنهی پرحرارت پارلمانی کشور پیرامون منطقهی زادگاه خود گفت" دورود قطب صنعتی لرستان است و از برکت کارخانه سیمان پنج کارخانه در کشور ساخته شده است، ولی متاسفانه این کارخانه در حال نابودی است. این شهر در صنایع نظامی جایگاه بلندی در کشور پیدا کرده بود که بسیاری از ادوات زرهی و لاستیک هواپیما در دورود لرستان ساخته میشد، اما شوربختانه شنیدم که ۱۵ واحد کوچک و جانبی این مجتمع بزرگ صنایع دفاع تعطیل شده است"
این مدرس دانشگاه در مورد آسیب شناسی منطقه گفت: خدمت به این مردم اصیل و ریشه دار هم افتخار است و دینی بر گردن بنده. نمیدانم مشکل کجاست که با وجود جمعیت عظیم بیکار جوانان لرستانی درصد زیادی از صنایع این استان نیمه کاره رها شده است. دغدغه ساختن دورود و ازنا را در بستر پژوهش و بررسی کردم. پروژههای صنعتی، تولیدی و اقتصادی نزدیک به دو دهه است که معطل مانده و بیشتر سرمایه گذاران بخشهای مختلف حتی در منطقه ویژه اقتصادی دورود و ازنا پروژهها را به پایان نبرده اند! به فضل پروردگار و تلاش مسئولان و انتخاب شایستهی مردم در انتخابات پیش رو تمام مشکلات قابل حل است. "
این مدرس دانشگاه که در زمینه علمی پژوهشهای مدونی پیرامون مباحث فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دارد در پایان سخنان خود با گله از رفتار برخی کمپینهای انتخاباتی که با ارائه وعدههای غذایی و پول فضای پاک انتخابات در جمهوری اسلامی را از مسیر خود خارج کرده اند گفت:" توهین به شعور مردم فعالیت مناسبی نیست بنده برخی رفتارهای بعضی نامزدها را در اغوای مردم صحیح نمیدانم. مردم اصیل و نجیب زادهی زادگاهم و نیز تمام کشور، ارزشمندتر از این رفتارها هستند. مردم خردمند ایران خود سفره داران حقیقی را میشناسند. مردم بدون شک به برنامهها و فعالیتها و سوابق کاندیداها دقت میکنند و نسل جوان کاملا بیدار است. "