تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸
وزیر علوم مطرح کرد:

ضرورت حمایت مالی از تشکل‌های دانشجویی

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت حمایت مالی از تشکل‌های دانشجویی تاکید کرد.
منصور غلامی
اقتصاد24- منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه سفر خود به تبریز در خصوص برنامه فرهنگی وزارت علوم در راستای تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی صادره از سوی مقام معظم رهبری گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیاز به صرف زمان و فعالیت های گسترده است.

وی افزود: بخشی از فعالیت های حوزه فرهنگی این بیانیه که نیازمند انجام گیری در کوتاه مدت است، مربوط به درک عمیق جوانان و دانشجویان از این بیانیه و توجه به هدف اصلی آن است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بخش جوان محور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، هفت بند را شامل می شود که تبیین این هفت بند نیازمند توجه ویژه دانشگاه ها است.

غلامی در بخش بعدی سخنانش عنوان کرد: گرچه نقش دانشگاه ها در تبیین این بیانیه کاربردی غیرقابل انکار است، اما با این وجود دانشجوها، اساتید و قشر جوان باید بصورت خودجوش آستین های همت را برای عملی سازی این منشور عملکردی بالا بزنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه ها باید حمایت های مادی خود از این تشکل ها را بالا برند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار