اقتصاد۲۴- وزیر صمت به متقاضیانی که قصد سرمایه گذاری روی خودرو را دارند، هشدار داد.
آن طور که عباس علی آبادی گفت بازار خودرو به مرحله اشباع رسیده است و حضور در این بازار این رسیک را دارد که سرمایه گذاران نتوانند برای خودروی در اختیار خود مشتری پیدا کنند.
سخنان وزیر صمت با آن دسته از متقاضیانی است که داراییهای خود را به قصد خرید و سرمایه گذاری روی خودرو میفروشند تا با حضور در بازار خودرو بتوانند سود خوبی نصیب خود کنند.
این اولین بار نیست که علی آبادی نسبت به سرمایه گذاری در بازار خودرو هشدار میدهد.
چندی پیش نیز وزیر صمت به سرمایه گذارانی که قصد حضور در بازار خودرو را داشتند گوش زد کرد که خودرو نخرید.
البته آن زمان بازار خودرو در سکون بود و نوسان قیمتی در بازار خودرو دیده نمیشد.
بیشتر بخوانید: کیا EV۹ ؛ یک شاسیبلند ۷ نفره
اما بررسی بازار خودرو در زمستان ۱۴۰۲ نشان میدهد که بازار خودرو به تدریج نه تنها از حالت سکون خارج شده که شاهد هستیم نمودار قیمتها حالت صعودی نیز به خود گرفته است.
همین وضعیت سبب شده تا بار دیگر بازار خودرو برای دسته از سرمایه گذاران جذاب شده و آنها آهنگ حضور در بازار خودرو را به قصد سرمایه گذاری کوک کنند.
اما وزیر صمت به متقاضیان میگوید اگر نیاز واقعی به خودرو ندارید و تنها به قصد سرمایه گذاری میخواهید در بازار خودرو حاضر شوید زمان مناسبی نیست، زیرا بازار خودرو اشباع شده و احتمال زیان کردن سرمایه گذاران وجود دارد.
برخی متقاضیان در ابن شرایط به اظهارات دولتمردان گوش میکنند و از حضور دربازار خودرو انصراف میدهند، اما هستند متقاضیانی که بی اعتنا از کنار این قبیل اظهارات میگذرند و فکر و ایده خود را برای سرمایه گذاری روی خودرو دنبال میکنند.
بازار خودرو در بهمن امسال هر چند تا حدی از جوش و خروش دی ۱۴۰۲ افتاده، اما به نظر میرسد همچنان قیمتها منتظر یک تلنگر هستند تا بر سرعت حرکت خود بیفزایند و قلههای جدیدی را فتح کنند.
آنچه در این میان میتواند سبب کنترل قیمتهای بازاری خودرو شود، سیاستهایی است که از سوی وزارت صمت اتخاذ میشود.
بابد منتظر ماند و دید زور سیاستهای صمت برای کنترل قیمت بازاری خودرو بیشتر است یا تکانههای موثر بر بازار خودرو میتوانند شرایط را به نفع خود تغییر دهند؟