تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲

بازار داغ و عجیب اجاره سند ملک

اجاره سند به صورت قانونی برای دادگاه و تعزیرات، یکی از کسب‌وکار‌هایی است که می‌تواند برای صاحب سند ۱ میلیارد تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشد.

بازار داغ و عجیب اجاره سند ملک

اقتصاد۲۴-اجاره سند به صورت قانونی برای دادگاه و تعزیرات، یکی از کسب‌وکار‌هایی است که می‌تواند برای صاحب سند ۱ میلیارد تا ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته باشد.

اگر دنبال اجاره سند باشید با گشتی کوتاه در شبکه‌های مجازی یا صفحات آگهی با انبوهی از جملات تبلیغی بالا مواجه می‌شوید که معمولا جملات مشترکی هم دارند.

برای اجاره سند شهرستان باید سالانه ۱۵ درصد میزان وثیقه را به صاحب سند بدهید.

برای اجاره سند تهران باید سالانه ۲۰ درصد میزان وثیقه را به صاحب سند بدهید.

در مجموع با توجه به بررسی آگهی‌های گوناگون و تماس با افراد، هزینه اجاره سند بسته به مورد ضمانتی بین ۷ تا ۱۵ درصد میزان وثیقه است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار