تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

تعطیلی ۲۰ درصد خشکشویی‌ها در سال جاری/ رکود در صنف لباسشویی‌ به بیش از ۵۰ درصد رسید

فعالان صنف خشکشویی می‌گویند؛ به دنبال تورم اقتصادی کشور، رکود به بیش از ۵۰ درصد لباسشویی‌ها و خشکشویی‌ها رسیده و این موضوع باعث تعطیلی حدود ۲۰ درصد از واحد‌های صنفی در این رسته شغلی در سال جاری شده است.

رکود در صنف خشکشویی‌

اقتصاد ۲۴- در روز‌های پایانی سال تکاپو برای تمیزی خانه در بین شهروندان بیشتر شده است تا جایی که بازار اقلام مورد نیاز خانه تکانی در بسیاری از موارد با گرانی مواجه شده است.

برخی از شهروندان برای صرفه جویی آب و گا‌ها نظافت بهتر، البسه خانواده و پرده منزل را به خشکشویی و لباسشویی می‌سپارند، اما نکته قابل تامل در این موضوع بحث تفاوت قیمت خدمات در این صنف است.

هر واحد صنفی در این رسته شغلی در هر منطقه قیمت متفاوتی را در برابر خدمات‌دهی به مشتریان دارد که این مسئله موجب گلایه شهروندان شده است.

سفیدشویی، خشکشویی، لباسشویی و سایر خدمات این صنف هر کدام قیمت متفاوتی دارد، اما این نرخ‌گذاری در هر منطقه و شرایط واحد صنفی هم متفاوت است.

هر سال با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال تقاضا در این صنف بیشتر می‌شود، اما امسال بنا به اظهارات شهروندان، مردم تقاضای کمتری برای دریافت خدمات از این واحد‌های صنفی دارند.

به گفته فعالان این رسته شغلی، امسال مردم برای پرداخت هزینه از سبد خانوارشان در راستای خشکشویی و لباسشویی تمایلی به صرف هزینه ندارند و این موضوع رکود عجیبی را در این بازار ایجاد کرده است.


بیشتر بخوانید: گرانی، کم آبی و تورم، خشکشویی‌ها را از رونق انداخت/ ریزش تعداد خشکشویی‌ها در تهران


فعالان این بازار می‌گویند؛ به دنبال تورم اقتصادی کشور، رکود به بیش از ۵۰ درصد لباسشویی‌ها و خشکشویی‌ها رسیده و این موضوع باعث تعطیلی حدود ۲۰ درصد از واحد‌های صنفی در این رسته شغلی در سال جاری شده است.

رکود به صنف خشکشویی و لباسشویی هم رسید

در همین رابطه ابوالفضل رجب زاده، رئیس اتحادیه خشکشویی و لباسشویی تهران در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: برخی از واحد‌های صنفی لباسشویی و خشکشویی در سال جاری به دلیل تورم و رکود در اقتصاد ناگزیر تعطیل شدند و این رکود، ضربه بزرگی به این صنف وارد کرده است.

رکود در صنف خشکشویی‌

به گفته رجب زاده، رکود کم سابقه در صنف لباسشویی و خشکشویی به تورم موجود در جامعه بازمی‌گردد چراکه مردم توان پرداخت پول برای هزینه‌های غیر ضروری مانند لباسشویی و خشکشویی را ندارند. این شغل، شغل لوکسی محسوب می‌شود و هر سال مراجعه به ما کمتر از سال قبل می‌شود. در حال‌ حاضر با وجود اینکه نزدیک عید نوروز هستیم، حدود ۵۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش تقاضا داریم.

بیشتر قیمت ها در صنف لباسشویی و خشکشویی دستوری نیست

اتحادیه صنف خشکشویی و لباسشویی تهران در پاسخ به این سوال که قیمت خدمات در لباسشویی و خشکشویی‌ها چگونه تعیین و ابلاغ می‌شود؟ گفت: در این رسته شغلی فقط هفت قلم از اجناس برای لباسشویی و خشکشویی شامل قیمت گذاری است.

وی تصریح کرد: کت و شلوار، پیراهن، دامن و چند قلم دیگر شامل قیمت گذاری است و بقیه اجناس مانند پتو در حضور مشتری برای شستشو و به صورت توافقی قیمت‌گذاری می‌شود.

به گفته رجب زاده، در بحث قیمت گذاری، اقلام به چهار درجه ۱ و ۲ و ۳ و ممتاز طبقه بندی می‌شود که با توجه به کیفیت کار نرخ هر یک از این درجه بندی‌ها با هم متفاوت است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

انتشار خبر جعلی درباره مکانیسم ماشه تکذیب شد

نحوه توزیع یارانه بنزین تغییر می‌کند؟

معوقات بازنشستگان با حقوق تیر ماه پرداخت می‌شود؟

قیمت نفت افزایش یافت

خبر مهم وزیر جهادکشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران

عکس یادگاری علیرضا فغانی با ترامپ

فیلم/ دریافت مدال یادبود علیرضا فغانی از ترامپ

عصبانیت عراقچی از نقشه تازه نتانیاهو برای ایران

خبر موافقت روسیه با غنی‌سازی صفر از طرف ایران دروغ است؟

واکنش زیدآبادی به احضار کواکبیان به دادسرا

ماجرای تیراندازی در بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا چیست؟

آیا جنگ ۱۲ روزه در آلودگی تهران نقش دارد؟

هشدار آلمان به ترامپ: با ایران مذاکره کنید

۵ جنگنده ترسناک برتر جهان کدامند؟/ بمب هسته‌ای گرانشی چیست و کدام جنگنده‌ها می‌توانند آن را به پرواز درآورند؟

عکس/ واکنش برادر داماد رئیسی به نامه ۱۸۰ اساتید دانشگاه

احتمال خروج دو وزیر از کابینه نتانیاهو

فیلم/ نطق خبرساز غریب‌آبادی درباره بازرسان آژانس اتمی

عکس/ استایل جذاب ماهور الوند در تولد ۳۱ سالگی‌اش با عینک برند چند میلیونی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

عکس/ گریم متفاوت یوسف صیادی در سریال سلمان فارسی

عکس/ بنی‌صدر، چمران و فرماندهان ارتش ۴۵ سال پیش در اتاق جنگ

عکس دیده نشده از محمود کریمی ۱۴ سال پیش در کنار مادرش

عکس/ چهره دیده نشده از قالیباف و محسن رضایی ۴۳ سال پیش با لباس سپاه در دوران جنگ

بیمه سهام چیست؟/ طرحی برای بازگرداندن اعتماد به بازار سرمایه

عکس/ سردار سلیمانی در حال بازی کودکانه با نوه هایش

مردم در تله استثمار خودروسازان؛ آیا شرکت در قرعه‌کشی خودرو به نفع ماست؟/ شعارهای ملی زیر سایه رانت و انحصار

ظاهر خاص مسعود پزشکیان ۵۴ سال پیش در کنار دوستان اش قبل انقلاب

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴/ قیمت طلا و سکه دستخوش نوسان افزایشی شد

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۳ تیر ۱۴۰۴/ موج هیجان در بازار دلار

عکس/ ژست عجیب فرشته حسینی روی فرش قرمز با چتر و لباس خاص

فیلم/ اولین واکنش ایران به احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه

عکس دیده نشده از امام خمینی در کنار عروسش ۴۴ سال پیش

نقشه شوم مرد افغانستانی برای دختر ۱۳ساله

ظریف: کاترین شکدم چطور وارد ایران شد؟

شروط گستاخانه نتانیاهو برای ایران

عکس/ کنایه رضا رشیدپور به صداوسیما درباره جواد لاریجانی

فیلم/ بیانیه میرحسین موسوی زیباکلام را عصبانی کرد

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا به ۴.۵ همت رسید

عکسی از قطعات یک پهپاد در پرند

عکس/ خبرنگار ایتالیایی گزینه خط هافبک پرسپولیس را لو داد