اقتصاد۲۴- در حالی که قیمت گوشت در ابتدای امسال کیلویی ۲۵۰ هزار تومان بود در چند ماه پیش بیش از ۵۰۰ هزار تومان هم عبور کرد. از نگاه کارشناسان، خشکسالی، افزایش قیمت جهانی نهاده و اجرای سیاست ارز ترجیحی در داخل کشور هزینه تمام شده تولید را دردو سال گذشته بالا برد و تولید داخلی کاهش یافت. طبق آمار سال گذشته ۱۶ میلیون راس یعنی دو برابر استاندارد دام روانه کشتارگاه شد که نشان میدهد دامداران نتوانستهاند نیاز نهادهای دامهای خود را تامین کنند.
معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره استدلال خود برای کاهش قیمت گوشت میگوید که افزایش تولید گوشت داخلی به خاطر بارندگیهای اخیر، افت قیمت نهاده و نیز توزیع نهاده مدت دار ۶ ماهه برای عشایر باعث افزایش انگیزه دامداران به تولید شده است. به گفته نوذری واردات گوشت منجمد هم نسبت به پارسال دو برابر شده و تا پایان ماه رمضان به ۱۰۰ هزار تن میرسد و روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن هم گوشت گرم در داخل کشور توزیع میشود.