اقتصاد۲۴-چای زنجبیل از ریشههای ضخیم گیاه Zingiber officinale تهیه میشود و از زمانهای قدیم برای بیماریهای مربوط به معده استفاده میشده است. مطالعات در فاز انسانی نشان میدهد مصرف یک تا یک و نیم گرم کپسول زنجبیل در دوزهای تقسیم شده حالت تهوع را تسکین میدهد.
علاوه بر این، مکملهای زنجبیل تخلیه معده را تسریع کرده، ناراحتیهای گوارشی را تسکین داده و گرفتگی روده، نفخ و گاز را کاهش میدهند. قابل ذکر است این مطالعات به جای چای با عصاره یا کپسول مایع انجام شده است. در حالی که تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است ترکیبات مفید موجود در زنجبیل در چای آن نیز وجود دارد.
برای تهیه چای یک چهارم تا یک دوم قاشق چایخوری معادل نیم تا یک گرم ریشه زنجبیل خشک شده (یا یک عدد چای کیسهای) پودر شده در هر فنجان معادل ۲۴۰ میلیلیتر آب جوشانده استفاده کنید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه دم بکشد.
میتوان از یک قاشق غذاخوری معادل ۶ گرم زنجبیل تازه و برش خورده در هر فنجان معادل ۲۴۰ میلیلیتر آب استفاده کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد سپس آن را صاف کرده و بنوشید. طعم تند چای زنجبیل را میتوان با آب لیموترش و عسل کاهش داد.