تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۸

آیت‌الله جنتی: موضع رهبر انقلاب دولت آمریکا را تحقیر کرد

دبیر شورای نگهبان گفت: مواجهه هوشمندانه مقام معظم رهبری با پیام آمریکایی‌ها، آن‌ها را تحقیر کرد و در تاریخ ماندگار شد.
آیت‌الله جنتی
اقتصاد24 - آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه، ۲۹ خرداد ۱۳۹۸) در نطق پیش از دستور خود در جلسه این شورا اظهار داشت: برخی رخدادها و شخصیت‌ها نام‌شان در تاریخ همواره ماندگار بوده و هست؛ از جمله این شخصیت‌های بزرگ، جناب حمزه سیدالشهدا(ع) و حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) هستند که نام‌شان در تاریخ اسلام ماندگار شده است.

وی در ادامه سخنان خود به دیدار اخیر نخست وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: همانطور که نمایندگان مجلس در بیانیه تشکرآمیز خود مطرح کردند، نوع رفتار رهبر انقلاب با نخست وزیر ژاپن بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار بود.

جنتی با قدردانی از مواضع قاطعانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب در قبال دولت آمریکا که در دیدار نخست وزیر ژاپن از سوی ایشان مطرح شد، تاکید کرد: مواجهه هوشمندانه مقام معظم رهبری با آمریکایی‌ها یادآور این جمله حضرت امام بود که می‌فرمودند "آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند." این موضع رهبری، دولت آمریکا را تحقیر کرد و در تاریخ ماندگار شد.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار