تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۱ تير ۱۳۹۸

اگر عادل فردوسی‌ پور بود کدام پرونده‌ها را پیگیری می‌کرد؟

حدود ۱۶ هفته از عدم پخش برنامه عادل فردوسی‌ پور می‌گذرد و فرهیختگان به نظرسنجی جدیدی اشاره کرده‌است که نشان دهنده آمار میزان توجه به عدم اجراهایش است.
درآوردن ادای مهران مدیری، حامد بهداد و علی دایی در حمایت از عادل فردوسی‌پور
اقتصاد24 - دنیای ورزش تورنتو نوشت: عادل فردوسی‌ پور یک دوشنبه دیگر هم روی آنتن نبود و در تعطیلی برنامه جایگزینش یعنی فوتبال برتر، گروه سازنده این برنامه پادکست منتشر کرده اند. در پادکست لیگ برتری عوامل این برنامه اما مثل علاقه وافر میثاقی در حالت کلی، بیشتر به نقل و انتقالات و شوخی با تیم‌ها پرداخته شده است.

درحالی که در یکی دو ماه اخیر فوتبال ایران پر بوده از ماجراهای چالشی عجیب و غریب. ماجراهایی که هر کدام‌شان بارها باید در ۹۰ به چالش کشده می شدند.

مسائلی چون پرونده علی کفاشیان و عباس ترابیان.

پشت پرده پول‌های گم شده و ماجراهای مدیران پرسپولیس با برانکو.پرونده شفر، مجیدی، استقلال. ماجراهای انتصابات در استقلال. قصه خریدهای استقلال و پرسپولیس بدون داشتن مربی.

ماجرای فینال جام حذفی. قصه اتفاقات بازی پرسپولیس و سپاهان.

چی شد که پروپئیچ ۴۰۰ هزار دلار پول زور از استقلال گرفت؟ چرا به آبی‌ها و قرمزها دلار نیمایی تعلق بگیرد؟

و ده ها سوژه دیگر که در پویشی ، هواداران فردوسی‌پور در اینستاگرام و توئیتر آن را طرح کرده اند و به این موارد، سوژه‌هایی که فکر می کردند اگر عادل بود به آنها می پرداخت را می نویسند.

البته همچنان منتقدان عادل هم سراغ گزینه‌هایی رفته اند که در نظرسنجی‌شان بگویند ۵۰ درصد پاسخ دهندگان که تعداد و جامعه هدف پرسش شدگانش مشخص نیست، نظرشان بر این بوده که حذف فردوسی‌پور مهم نیست.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار