تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۱۲ تير ۱۳۹۸

واکنش زنگنه به پخش تصاویر نحوه صادرات نفت ایران

وزیر نفت درباره در مورد نحوه صادرات نفت ایران گفت: اگر درست بگویند این یعنی هر چه وزارت نفت رشته کرده است آن‌ها پنبه کرده‌اند.
بیژن زنگنه
اقتصاد24 - بیژن زنگنه در حاشیه جلسه امروز هیات دولت درباره پخش اخبار و تصاویر در مورد نحوه صادرات نفت ایران، اظهار کرد: اگر درست بگویند این یعنی هر چه وزارت نفت رشته کرده است آن‌ها پنبه کرده‌اند.

وزیر نفت گفت: من هم معتقدم برخی رسانه‌های خارجی دشمن ما هستند؛ بنابراین حتی بازنشر مطالب آن‌ها هم کار خوبی نیست.

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا در این زمینه با رئیس صداوسیما صحبت کرده‌اید، بیان کرد: بله، صحبت کرده‌ام؛ ولی گفتند کسان دیگری هم قبل از ما این‌ها را پخش کردند که من هم معتقدم برخی رسانه‌های خارجی دشمن ما هستند؛ بنابراین حتی بازنشر مطالب آن‌ها هم کار خوبی نیست و هیچ کس در کشور نباید در این زمینه کار خلافی کند، البته آنچه رویترز می‌گوید درست نیست و رسانه‌های ما هم باید حواس‌شان جمع باشد و رسانه‌ها اخباری از صادرات نفت منتشر کنند که وزارت نفت آن‌ها را تایید می‌کند.

زنگنه در پاسخ به این پرسش که آیا برخی در داخل کشور به دنبال هدف قرار دادن شما هستند؟ گفت: موضوع بزرگ‌تر از این‌هاست.

وزیر نفت در ادامه در پاسخ به این پرسش که آنچه رسانه‌های خارجی درباره‌ صادرات نفت ایران بیان می‌کنند درست است؟ گفت: آنچه که آنها می‌گویند را من تایید نمی‌کنم، خیلی از اخبار رویترز در این باره دروغ است، اما رسانه‌های ما نباید گول آنها را بخورند، از سانه‌ها می‌خواهم به عنوان یک وظیفه ملی اخباری در مورد صادرات نفت منتشر کنند که مورد تأیید وزارت نفت باشد.

وزیر نفت همچنین درباره‌ انتقال اسناد شرکت نفت توسط خانم بازداشتی، اظهار کرد: هیچ مرجعی هیچ گزارش و تماس رسمی با ما در این زمینه نداشته و هر چه هست شفاهی و غیر رسمی است؛ البته دو سال پیش یک دستگاهی با یکی از همکاران ما در این زمینه صحبت‌های غیر رسمی داشته است، اگر چیز جدیدی است باید به صورت رسمی به ما بگویند.

زنگنه همچنین درباره‌ نشست اخیر اوپک، خاطرنشان کرد: مهمترین هدف ما از اجلاس اوپک این بود که تصمیمات در اوپک باید با اجماع گرفته شود، نه اینکه از بیرون این تصمیمات برای اوپک گرفته شود. اخیراً روالی خارج از اوپک ایجاد شده بود که موجب نگرانی اعضا شده است. ما این مسائل را به صراحت بیان کردیم که تأثیر گذار هم بود. تغییرات مهمی به لحاظ مفهومی در بیانیه همکاری اوپک و غیر اوپک ایجاد شد و فکر نکنم دیگر تصمیمی خارج از اوپک گرفته شده و به داخل اوپک آورده شود. این مهمترین هدف ما از حضور در اجلاس اوپک بود.

زنگنه در پایان گفت: البته در مورد فشارهای آمریکا به ایران نیز با رسانه‌های آمریکایی مصاحبه داشتم و مطرح کردیم که ایران تحت فشار مذاکره نمی‌کند و اگر می‌خواهند تغییری در شرایط ایجاد شود باید اول تحریم‌ها برداشته شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

اظهارات دوپهلوی ترامپ همچنان ادامه دارد

جزئیاتی از فرمان منع ورود ایرانی‌ها به آمریکا

پیش بینی بورس امروز سه شنبه ۲۰ خرداد۱۴۰۴

برخی به دنبال تخریب مدنی‌ زاده هستند؛ دایره انقلاب را کوچک نکنیم/ انتخاب مدنی‌زاده، یعنی حرکت به سمت جوانگرایی و نخبه‌پروری

هشدار حمله اسراییل برای تخلیه سه بندر یمن

نامه فراکسیون زنان به پزشکیان درباره الهه حسین‌نژاد

اولین واکنش ایران به ادعای جنجالی گروسی

آیا اسرائیل به اوکراین سلاح داد؟

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ دو محرک قدرتمند در بازار دلار

فال قهوه روزانه سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ امروز چه چیزی در انتظار شماست؟

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

چگونه انرژی روزانه‌مان را با تغذیه حفظ کنیم

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

فال حافظ روزانه سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ اول نیت کن بعد فالتو بخون

ورزش کردن در خانه را آسان کنید

عکس/ مراسم عروسی ملک حسین با ملکه نور ۴۷ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ شکل و شمایل کویت ۷۴ سال پیش با ساختمان‌های یک طبقه

بهترین رنگ فلفل دلمه‌ای برای تن‌درستی

عکس/ رئیس ساواک ۶۴ سال پیش در حال بوسیدن دست محمدرضا پهلوی

چقدر زمان نیاز است تا ابروها دوباره رشد کنند؟

نحوه ثبت نام وام ودیعه مسکن

عکس/ ژست صمیمی آرنولد با خنده های از ته دل ۱۰ سال پیش در کنار سیلوستر استالونه

تجارت رویا در مسیر کنکور/ هزینه مشاوره تحصیلی از ۱۵ تا ۱۲۰ میلیون تومان ناقابل

عکس/ ژست متفاوت هاشمی رفسنجانی در حال پریدن از رودخانه

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۴/ دو راهی خطرناک در بازار طلا

عکس/ چهره جوان ماهایا پطروسیان و جمعی از بزرگان سینما ۳۰ سال پیش در آمریکا

فرایند احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی اصلاح می‌شود

خط و نشان محسن رضایی برای اسرائیل

عکس/ حمایت تراکتور از کاپیتان شجاع

عکس/ سوپر استار سینمای ایران مهمان ویژه تمرین تیم ملی

فیلم/ گروسی: ایرانی‌ها به من گفتند اگر به تاسیسات ما حمله شود، بمب اتم خواهیم ساخت

فیلم/ هشدار کمالوندی: همکاری‌ها با آژانش را به‌سطح عادی می‌رسانیم

ترامپ: تصمیم من برای اعزام گارد ملی، لس‌آنجلس را نجات داد

نتانیاهو: با غنی‌سازی بلندمدت اورانیوم در ایران مخالفم

انتشار جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی

فرمانده کل سپاه: اصابت موشک‌های ایرانی با اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها دقیق‌تر می‌شود

اندی خواننده لس آنجلسی بازداشت شد

ساعت بازی فردا شب ایران و کره شمالی

فیلم/ واکنش نماینده ایران در آژانس به ادعاهای گروسی

جناب خان هر شب روی صحنه

هشدار مهم شورای عالی امنیت ملی به اسرائیل