تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۳

سکته بازار مسکن در منطقه پرمعامله تهران + جدول

به شکل سنتی چهار منطقه ۵، ۱۰، ۲ و ۴ به ترتیب پرمعامله‌ترین مناطق شهر تهران محسوب می‌شوند که خرداد ۱۴۰۳ هم از مناطق پرتقاضا بودند. قیمت خانه در منطقه پنج طی یک ماه گذشته ۱.۱ درصد افزایش، در منطقه ۱۰ معادل ۰.۱ درصد افزایش، در منطقه دو ۳.۱ درصد کاهش و در منطقه چهار ۰.۳ درصد کاهش یافت.

سکته بازار مسکن در منطقه پرمعامله تهران + جدول

اقتصاد۲۴- قیمت مسکن در منطقه پنج که همواره رتبه نخست تعداد معاملات را دارد طی یک سال گذشته تنها ۵.۸ درصد افزایش داشته و این در حالی است که نرخ متوسط تهران ۹.۷ درصد بود.
به گزارش ایسنا، نبض بازار مسکن در چهار منطقه‌ی پرمعامله تهران به کندی می‌زند. رکود معاملات آپارتمان در تهران که از فروردین سال گذشته ایجاد شده همچنان ادامه دارد. خرداد امسال ۳۸۷۲ معامله مسکن در تهران انجام شد که در مقایسه با اردیبهشت امسال ۲۰ درصد کاهش یافته و نسبت به خرداد سال گذشته ۱۴ درصد افزایش پیدا کرده است.
قیمت مسکن در تهران طی یک سال گذشته تنها ۹.۷ درصد افزایش داشته که کمترین میزان بازدهی را بین بازار‌های موازی از جمله ارز، طلا و خودرو نشان می‌دهد. قیمت خانه در منطقه پنج به عنوان پرمعامله‌ترین محدوده تهران در یک سال گذشته فقط ۵.۸ درصد افزایش داشته و از میانگین متری ۱۰۲ میلیون تومان در خرداد سال گذشته به ۱۰۸ میلین تومان در خرداد امسال رسیده است.
بررسی‌ها نشان می‌دهد به دلیل نوسانات افزایشی قیمت مسکن در هفت سال گذشته تقاضای مصرفی تا حد زیادی از بازار مسکن رانده شده است. مناطق پرتقاضا نیز در این شرایط با کاهش معاملات مواجه شده‌اند و سطح عمومی قیمت‌ها نیز ناشی از رکود معاملاتی به ثبات رسیده است.

سکته بازار مسکن در منطقه پرمعامله تهران + جدول

به شکل سنتی چهار منطقه ۵، ۱۰، ۲ و ۴ به ترتیب پرمعامله‌ترین مناطق شهر تهران محسوب می‌شوند که خرداد ۱۴۰۳ هم از مناطق پرتقاضا بودند. قیمت خانه در منطقه پنج طی یک ماه گذشته ۱.۱ درصد افزایش، در منطقه ۱۰ معادل ۰.۱ درصد افزایش، در منطقه دو ۳.۱ درصد کاهش و در منطقه چهار ۰.۳ درصد کاهش یافت.
سومین ماه از سال جاری میانگین قیمت مسکن در تهران به ۸۵.۹ میلیون تومان در هر متر مربع رسید که نسبت به ماه گذشته ۱.۴ درصد و در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته ۹.۷ درصد افزایش داشت. این برای اولین است که پس از حدود ۷۸ ماه نرخ رشد سالیانه قیمت مسکن در پایتخت تک رقمی شده است.

در شرایطی که نرخ افزایش نهاده‌های ساختمانی تحت تاثیر تورم عمومی در محدوده ۴۰ درصد قرار دارد، تورم مسکن در تهران تک رقمی شده و به زیر ۱۰ درصد رسیده است.
بر این اساس جذابیت سرمایه‌گذاری در بازار ملک از بین رفته و اگر شوک‌های بیرونی به این بازار وارد نشود می‌توان انتظار داشت که تا پایان سال در ثبات نسبی قرار گیرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ چهره جوان ماهایا پطروسیان و جمعی از بزرگان سینما ۳۰ سال پیش در آمریکا

فرایند احراز هویت رانندگان تاکسی اینترنتی اصلاح می‌شود

خط و نشان محسن رضایی برای اسرائیل

عکس/ حمایت تراکتور از کاپیتان شجاع

عکس/ سوپر استار سینمای ایران مهمان ویژه تمرین تیم ملی

فیلم/ گروسی: ایرانی‌ها به من گفتند اگر به تاسیسات ما حمله شود، بمب اتم خواهیم ساخت

فیلم/ هشدار کمالوندی: همکاری‌ها با آژانش را به‌سطح عادی می‌رسانیم

ترامپ: تصمیم من برای اعزام گارد ملی، لس‌آنجلس را نجات داد

نتانیاهو: با غنی‌سازی بلندمدت اورانیوم در ایران مخالفم

انتشار جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی

فرمانده کل سپاه: اصابت موشک‌های ایرانی با اطلاعات به دست آمده از صهیونیست‌ها دقیق‌تر می‌شود

اندی خواننده لس آنجلسی بازداشت شد

ساعت بازی فردا شب ایران و کره شمالی

فیلم/ واکنش نماینده ایران در آژانس به ادعاهای گروسی

جناب خان هر شب روی صحنه

هشدار مهم شورای عالی امنیت ملی به اسرائیل

فروپاشی افسانه موساد و گسترش اهداف هسته‌ای ایران

وقوع انفجار در فولاد نطنز اصفهان

فراگیری افراطی هوش مصنوعی در دانشگاه‌ها

بقایی: پیشرفت در مذاکرات منوط به درخواست آمریکاست

فیلم/ نماینده مجلس: عفاف و حجاب را نمی‌توان با زور جا انداخت

داوود عرب درگذشت

سوگلی قلعه‌نویی بلای جان تیم ایران

فیلم/ آتش‌سوزی گسترده در اسرائیل

فیلم/ برخورد پرنده با بوئینگ ۷۳۷ در حال فرود در مهرآباد

فیلم/ لحظه نجات جوان تهرانی در آب هاى ساحلى رامسر

جزییات پیش‌فروش ارز اعلام شد

سرمربی جدید مهدی طارمی در اینتر مشخص شد

کنایه یک استقلالی به خریدهای تابستانی پرسپولیس

اتصال ۷۱ درصد ایرانی‌ها به اینترنت با فیلترشکن

فیلم/ حمله معترض آمریکایی به سه مامور پلیس

بزرگ‌ترین حمله پهپادی روسیه به اوکراین

شیرخشک یارانه‌ای سر از قنادی‌ها درآورد

کاظم صدیقی: پسر و عروسم بازداشت شده‌اند

توئیت رئیس جبهه اصلاحات با هشتگ فساد سیستمی

فیلم/ حامی ترامپ با خودروی شخصی به سوی معترضان حمله‌ور شد

گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره مذاکرات هسته‌ای

تعلیق سرمربی، سرپرست و مسئول حراست تیم دوومیدانی

کاظم صدیقی فعلا به نماز جمعه نمی‌رود + عکس

روسیه ۸ نیروگاه اتمی در ایران می‌سازد

سقف اجاره مسکن تهران تعیین شد

تکلیف محمدمهدی زارع مشخص شد

پیش‌بینی بورس فردا سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴

عوارض مصرف بیش از حد ویتامین E

عکس/ جنجال تازه حمید رسایی درباره صلاحیت مدنی‌زاده

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

عکس/ فیگور جالب رونی کلمن ۳۵ سال پیش در کنار دو دوست بدنسازش

فیلم/ صحنه احساسى در کنسرت فرزاد فرزین با هوادار خاص

اینفوگرافی/ جمعیت ایران در دهه‌های مختلف

چگونه سبک زندگی شهری بحران آب در ایران را تشدید می‌کند