تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۱۶ تير ۱۳۹۸

غسل تعمید کوچکترین عضو خاندان سلطنتی بدون حضور ملکه +عکس

داستان سنت‌شکنی مگان مارکل و پرنس هری پس از تولد فرزندشان شدت بیشتری یافته است.
پرنس هری
اقتصاد۲۴ –  روز گذشته غسل تعمید نوه جدید خاندان سلطنتی به صورت پنهان و در حضور تعداد کمی از اقوام نزدیک برگزار شد. شاهزاده هری و مگان مارکل طبق معمول با زیر پا گذاشتن سنت‌های سلطنتی در مراسمی که تنها ۲۵ نفر از اعضای نزدیک خانواده حضور داشتند، غسل تعمید را در کلیسای ویندزور برگزار کردند. به درخواست والدین کودک دو ماهه روز مراسم اعلام عمومی نشده بود.

حتی ملکه الیزابت دوم نیز در این مراسم حضور نداشت که دلیل این غیبت برنامه‌های فشرده و جلسات و دیدار‌ها اعلام شده است؛ بنابراین گزارش مسئولیت مراقبت از کودک بین مگان و هری تقسیم شده است و مادر وظیفه شیردهی و پدر وظیفه تعویض پوشک نوزاد را برعهده دارند.

این زوج پس از تولد پسرشان نقض قوانین سلطنتی را تشدید کردند. آن‌ها برخلاف رسم قدیمی عروس‌های خاندان سلطنتی، پس از زایمان مگان، روبروی دوربین خبرنگاران در خروجی بیمارستان قرار نگرفتند و ترجیح دادند که همچنان تصویر فرزندشان مخفی باشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار