اقتصاد ۲۴-مریم کاویانینیک با تشریح دلایل رشد پرتفوی رشته مهندسی و انرژی در چهار ماهه اول سال اظهار داشت: حفظ بیمهگزاران قبلی و جذب بیمهگزاران جدید با در نظر گرفتن مسائل فنی و رعایت منافع شرکت از عوامل رشد پرتفوی به شمار میآید. از آنجائی که صدور بیمهنامههای مهندسی و انرژی منوط به اخذ تائیدیههای بیمه مرکزی و مدیریت اتکایی است لذا ارزیابی صحیح و بررسی شرایط فنی بیمهنامههای صادره در اولویت مدیریت بیمههای مهندسی و خاص قرار دارد.
مدیر بیمههای مهندسی و خاص بیمه سینا با بیان اینکه در سال جاری پرتفوی متنوعی در بخشهای مختلف مانند بیمه شکست ماشین آلات، دکل دریایی و بیمه نامههای نیروگاهی داشتیم، افزود: خوشبختانه ارزیابی صحیح ریسک و نظارت فنی موجب شد تا در ۴ ماهه اول سال بتوانیم با ثبت رشد ۱۰۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد قابل ملاحظهای را کسب نماییم.
وی در خصوص میزان مشارکت شبکه فروش در بخش مهندسی و خاص بیان داشت: برخی از فعالان شبکه فروش آشنایی و اطلاعات کافی در خصوص ریسکهای این حوزه ندارند و به دلیل ماهیت تخصصی پروژه ها، همکاران این مدیریت به منظور ایجاد حس اعتماد و اطمینان و حمایت از شبکه به عنوان مشاور در کنار آنها و بیمه گذاران قرار دارند و خوشحالیم که با وجود مواردی که عرض شد، سهم شبکه فروش (حقیقی و حقوقی) از پرتفوی مهندسی و انرژی حدود ۶۰ درصد بوده که به نظر عدد قابل قبولی است.
کاویانی ادامه داد: شبکه فروش رکن اصلی فروش بیمه است از این رو مدیریت مهندسی تصمیم به تقویت، توانمندسازی و ایجاد زیرساختهای لازم جهت آموزش و فروش بیمهنامههای مهندسی برای شبکه فروش دارد. در همین راستا، برگزاری کلاسهای آموزشی و خرده فروشی بیمههای مهندسی از طریق فروش بیمهنامههای تجهیزات در قالب جشنوارهها و طرحهای سازمانی از اقدامات آتی این مدیریت خواهد بود.
کاویانی ابراز امیدواری کرد با توجه به برنامههای تدوین شده، در نیمه دوم سال پرتفوی فنی و اقتصادی خوبی برای شرکت فراهم سازیم. /