تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۲۴ تير ۱۳۹۸

پروژه جدید دلال‌ها برای فروش مهاجم به پرسپولیس

مدیران باشگاه پرسپولیس در کنار همه دردسرهایی که دارند، با چالش جدیدی مواجه شده اند.
لوگوی باشگاه پرسپولیس
اقتصاد24 - هر روز در کانال‌های تلگرامی، صفحات اینستاگرام و همچنین برخی سایت‌های خبری و حتی خبرگزاری‌های رسمی کشور، نام مهاجم‌های جدیدی به عنوان یار خارجی پرسپولیس مطرح می‌شود.

این اتفاق در شرایطی رخ می‌دهد که گابریل کالدرون با وسواس خاصی در پی جذب یک مهاجم گلزن خارجی است و اعتقاد دارد سرخ‌ها حتما باید جای خالی ماریو بودیمیر را با یک مهاجم خارجی دیگر پر کنند. البته باشگاه در پرداخت پول به مهاجم خارجی جدید با مشکلات عدیده‌ای مواجه است و از سوی دیگر، مهاجمی که با شرایط مالی پرسپولیس کنار بیاید، کم پیدا می‌شود.

کالدرون هنوز هیچ نامی را به صورت رسمی اعلام نکرده، ولی در فضای مجازی، هر روز نام یک مهاجم جدید را می‌خوانیم که قرار است سرخپوش شوند. یک روز مهاجم المپیاکوس یونان، فردای آن مهاجم گوانگجوی چین و سپس مهاجم بتیس اسپانیا. یک روز می‌گویند رضا قوچان نژاد به پرسپولیس می‌آید، روز بعد می‌خوانیم مهاجم جدید تیم، آرژانتینی است و بعد، خبر می‌رسد که کالدرون از برزیل، بازیکن به پرسپولیس معرفی کرده است.
این اتفاقات حالت عادی ندارد و مشخصا جریاناتی پشت سر آن است. یک مربی خارجی و حرفه ای، بعید است که روز یک مهاجم به باشگاه معرفی کند و بیشتر به نظر می‌رسد دلال‌ها هستند که این پروژه تبلیغاتی را پیش می‌برند.

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار