تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۸

رئیس هیات عامل ایمیدرو : بومی سازی در فولاد مبارکه محصول همبستگی و مایه افتخار است

خداداد غریب پور رئیس هئیت عامل ایمیدرو در جریان بازدید از شرکت فولاد امیرکبیر کاشـــــان گفـــت: بومـــــــی ســـــــــازی نیازمندی های فولاد مبارکه در این شرکت محصول همبستگی است که باعث افتخار است.
فولاد
اقتصاد24 - خداداد غریب پور افزود: در شـرایط تحریـم بیش ازپیش به این همبسـتگی، اعتماد عمومـی و در کنـار هم بودن که به واقـع سـرمایه اجتماعی اسـت، نیازمندیم. معـاون وزیـر صنعـت، معـدن و تجـارت در ادامـه ضمن قدردانی از توسـعه های انجام شده و رشد اقتصـادی شـرکت فـولاد امیرکبیـر کاشـان گفـت: ایـن شـرکت نشـان داد کـه بـا اعتمـاد بـه نیـروی انسـانی کارآمـد و همبسـتگی می توان به توسـعۀ پایـدار دسـت یافـت. طرح هـای توسـعۀ فـولاد مبارکـه بـا نـگاه ملـی و بـا مطالعـۀ دقیـق ظرفیت هـای استان های کشور برنامه ریزی شده است ایـن گـزارش حاکـی اسـت در ایـن بازدیـد، مهنـدس حمیدرضـا عظیمیـان، مدیرعامـل فـولاد مبارکـه نیـز بـا اشـاره بـه افزایـش ظرفیـت انجام شـده در شـرکت فـولاد امیرکبیـر کاشـان در سـال جدید گفت: طـرح توسـعۀ فولاد کاشـان بر اسـاس طـرح جامـع فـولاد مبارکـه 450 هـزار تـن برنامه ریـزی شـده اسـت و بـه زودی بـه تولیـد می رسـد.

مدیرعامـل فـولاد مبارکـه گفـت: طرح هـای توسـعۀ فـولاد مبارکـه بـا نـگاه ملـی و بـا مطالعـۀ دقیـق ظرفیت هـای موجـود در بخش هـای مختلف کشور طراحی شده است که از آن جمله می تـوان به توسـعه های هرمـزگان، سـنگ آهن و گندله سـازی اسـتان خراسـان، افزایـش ظرفیـت در اسـتان چهارمحـال و بختیـاری و همچنیـن افزایـش ظرفیت هـای زیـر سـقف فـولاد مبارکـه اشـاره کـرد.

منبع: روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار