تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۷ تير ۱۳۹۸

واکنش آمریکا به اقدام آرژانتین علیه حزب‌الله

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا از دولت آرژانتین به دلیل قرار دادن نام حزب‌الله لبنان در فهرست سازمان‌های تروریستی، تمجید کرد.‌
پمپئو
اقتصاد۲۴- پمپئو در توئیتی نوشت: آرژانتین را به دلیل اعلام حزب‌الله به عنوان یک سازمان تروریستی، می‌ستاییم. این یک گام مهم در قطع توانمندی این گروه برای انجام حملات تروریستی است.

پمپئو در ادامه حزب‌الله را یک گروه تروریستی نیابتی جمهوری اسلامی ایران توصیف کرده است.

لازم به ذکر است که امروز (پنج‌شنبه) همزمان با سفر پمپئو به بوینس آیرس، دولت آرژانتین حزب‌الله لبنان را سازمانی تروریستی اعلام و دارایی‌های احتمالی این گروه را مسدود کرد.

پیش از این گزارش شده بود که با افزایش فشارهای رژیم صهیونیستی بر دولت آرژانتین، این کشور در حال برنامه‌ریزی برای تروریستی خواندن جنبش مقاومت «حزب‌الله» لبنان به بهانه انفجار بیست‌وپنج سال پیش است.

دولت کنونی آرژانتین به ریاست ماکری روابط بسیار نزدیکی با رژیم صهیونیستی، آمریکا و برخی از شیخ‌نشین‌های عربی حاشیه خلیج فارس دارد و پیش از این هم وعده تروریستی اعلام کردن حزب‌الله را داده بود.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار