تاریخ انتشار: ۰۲:۰۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳

رب گوجه صنعتی یا خانگی؟

یک دکترای تخصصی بهداشت می‌گوید: رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.

رب گوجه صنعتی یا خانگی؟

اقتصاد۲۴- الهه عسکری بیان کرد: رب گوجه یکی از محصولات مهم در صنایع غذایی است که در منازل نیز تولید می‌شود.

وی افزود: در رب گوجه صنعتی ویژگی‌های رنگ و طعم آن به دلیل فرآیند تبخیر در خلاء، که فشار کم و در نتیجه شرایط دمای پایین را فراهم می‌کند، بهتر حفظ می‌شود.

عضو هیئت علمی و متخصص بهداشت موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: در تولید رب گوجه خانگی، حذف آب از پوره گوجه در فشار اتمسفر انجام می‌شود که تبخیر را دشوار می‌کند و به زمان پخت طولانی نیاز است.

عسکری افزود: گاهی اوقات رب گوجه خانگی با قرار گرفتن پوره در معرض نور خورشید به دست می‌آید. رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.


بیشتر بخوانید: یک میوه پاییزی و بی‌نهایت خاصیت


این متخصص یادآور شد: حرارت‌دهی طولانی در فرآیند تولید رب گوجه خانگی ممکن است باعث کاهش محتوای لیکوپن، ویتامین سی، ارزش آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی آن شود.

دکترای تخصصی بهداشت گفت: رب گوجه صنعتی بیشتر از رب گوجه خانگی دارای ریزمغذی‌هایی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی است.

وی گفت: در ضمن رب صنعتی، چون pH اسیدی دارد، پاستوریزه می‌شود و نمک هم دارد پس نیاز به نگهدارنده ندارد.

عسکری تصریح کرد: در مجموع به نظر می‌رسد رب گوجه صنعتی استاندارد (غیر تقلبی) نسبت به رب خانگی برای سلامتی مناسب‌تر است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار