اقتصاد ۲۴- مانده تسهیلات قرض الحسنه و تکلیفی بانک ملت، ۲.۳۳۲.۴۶۷ میلیارد ریال (بیش از ۲۳۳ هزار میلیارد تومان) است که نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۶۵ درصد رشد داشته است.
بر اساس این گزارش، بانک ملت در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۷ ماهه ابتدای سال جاری ۲۹۶، ۹۷۶ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به ۸۸، ۷۵۷ نفر از متقاضیان و ۵۰، ۶۷۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری به ۶۱، ۲۲۵ نفر از متقاضیان اعطا کرده است که در این دو شاخص نیز رتبه نخست را از آن خود کرده است.
در عین حال، بانک ملت با هدف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال و برای اجرای بند الف تبصره ١٨ قانون بودجه کل کشور، با انعقاد قرارداد عاملیت با وزارت صمت، نسبت به اعطای تعداد ۶۹۶ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۵، ۴۲۹ میلیارد ریال از محل منابع تلفیقی وزارت صمت و منابع بانک اقدام کرده است.
این بانک همچنین در اجراى قانون جهش تولید و اجرای بند ب تبصره ١٨ و تبصره ٢ (اشتغال زایی) قانون بودجه کل کشور و حمایت از مشاغل خانگی، به ۱۴، ۶۰۵ نفر از معرفی شدگان نهادهای حمایتی و متولی اشتغال اعم از کمیته امداد امام، سازمان بهزیستی کشور، بنیاد برکت و بنیاد شهید و امور ایثارگران و ... به میزان ۲۱، ۹۵۴ میلیارد ریال، تسهیلات قرض الحسنه خود اشتغالی و کارفرمایی پرداخت کرده است.
بر این اساس، با هدف کمک به بیماران خاص و صعب العلاج، ۱,۵۵۴ نفر از معرفی شدگان وزارت بهداشت و درمان هم مبلغ ۶۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه از بانک ملت دریافت کرده اند.
بانک ملت در راستای حمایت از آسیب دیدگان سوانح غیرمترقبه و حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و... نیز به ۴، ۱۲۸ نفر از معرفی شدگان بنیاد مسکن و وزارت جهاد کشاورزی، به میزان ۲.۳۷۸ میلیارد ریال تسهیلات پرداخته است.
این گزارش حاکی است، بانک ملت برای کمک به خانه دار شدن عموم افراد جامعه و اجرای قانون جهش تولید مسکن، موفق به انعقاد قرارداد تعداد ۱۲۰,۷۱۴ واحد از پروژههای جهش مسکن به مبلغ ۴۱۰,۶۵۶ میلیارد ریال شده است و از این منظر رتبه نخست را در بین بانکهای تجاری در حوزه تامین مالی پروژههای قانون جهش تولید مسکن به خود اختصاص داده است.
همچنین در راستای تحقق قانون مزبور مبلغ ۱۲۳,۱۳۵ میلیارد ریال تسهیلات کمک ودیعه مسکن مستاجران از سوی بانک ملت به ۱۶۳,۴۶۵ خانوار پرداخت شده است.