اقتصاد ۲۴ - خورشت بادمجان یکی از خورشتهای پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانههای خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفرهها میدهد.
این روزها با وجود وفور انار در بازار میتوان غذاهای متنوعی را با این میوه بهشتی تهیه کرد. غذاهایی خوش رنگ و لعاب که عطر و طعمشان هوش از سر میبرد.
خورشت بادمجان یکی از خورشتهای پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانههای خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفرهها میدهد.
آمادهسازی: یک و نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
بادمجان: ۳ عدد
سینه مرغ:یک عدد
پیاز: یک عدد
رب انار: ۳ قاشق غذا خوری
سس انار (ترکیب آب انار و کمی شکر):۳ قاشق غذا خوری
دانه انار: ۲ قاشق غذا خوری
زعفران: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
۱: بادمجانهای پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.
۲: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.
۳: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجانها را بیفزایید.
نکته: میتوانید بادمجانها را در انتهای پخت روی خورشت قرار دهید.