تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸

حضرتی: حتی اگر لعن و نفرینمان کنید باز هم از روحانی حمایت می‌کنیم

یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس به اقدامات اخیر اصولگرایان مبنی بر قراردادن عملکرد دولت تدبیر و امید به عنوان مبنایی برای انتقاد به جریان اصلاحات واکنش نشان داد و ضمن حمایت از اقدام اصلاح‌طلبان در حمایتشان از روحانی، مهمترین مشکل دولت را نداشتن زبان گویا دانست.
الیاس حضرتی
اقتصاد24 - الیاس حضرتی نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران با اشاره اقدام اصوگرایان در نقد رقیب، گفت: زیاد نمی‌توانند اصلاح‌طلبان را به‌خاطر هشت سال دولت آقای خاتمی نقد کنند چراکه نه بهانه‌ای دارند که بگویند در آن دولت خلافی صورت گرفت، نه بهانه‌ای دارند که بگویند مشکلات اقتصادی ایجاد شد؛ چون در کل تاریخ ایران یک تصویر کاملا واضح و روشن در هشت سال دولت آقای خاتمی وجود داشت.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: در هشت سال دولت اصلاحات، هم رشد اقتصادی بالا و هم مناسبات بین‌المللی خوب وجود داشت، عزت و اعتبار ملت ایران در سطح عالی بود و روحیه و اعتماد ملت و امید مردم به آینده خیلی بالا بود.

حاضریم به خاطر حمایت از روحانی مورد لعن و نفرین دوستان اصولگرا واقع شویم


قائم مقام حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: حالا چون اصلاح‌طلبان از آقای روحانی حمایت کردند حاضرند به خاطر همین حمایتشان مورد لعن و نفرین دوستان اصولگرا واقع شوند و ما هم هیچ ایرادی به آن‌ها نمی‌گیریم و اشکالی ندارد ولی این دولت مهم‌ترین و بدترین مشکلش این است که زبان گویایی ندارد.

این عضو فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه من جزو منتقدان دولت هستم، گفت: این دولت کارهای زیادی انجام داده، ما نیز از روز اول حمایت کردیم و پای حمایت خود هم تا آخر هستیم، آدمی نیستیم که وسط راه چیزی را رها کنیم. اگر ما از کسی حمایت کنیم، تا آخر با او هستیم.

حضرتی با بیان اینکه انتقاداتی هم از دولت داریم، گفت:‌ این دولت برجام را به نتیجه رسانده است. برجام به لحاظ قراردادهای بین‌المللی در دنیا جزو بهترین و قوی‌ترین قراردادها است. این قرارداد بین ایران و چند قدرت خارجی منعقد شد، این وسط طبیعی است که برای ما جنبه برد برد قضیه مهم بود، چیزهایی را از دست دادیم و چیزهای خیلی زیادی هم به دست آوردیم و این امر برای طرف‌های ما هم وجود دارد. معنی قرارداد این است که در یک نقطه حداقل به همدیگر می‌رسیم.

این نماینده مردم تهران یادآور شد: ایران بعد از برجام و در زمان این دولت هم به لحاظ سیاست خارجی در یک موقعیت بسیار عالی قرار گرفت و هم توانست آمریکا را منزوی کند. آمریکایی‌ها در زمان اوباما هر زمان که می‌خواستند یک محکومیت یا قطع‌نامه و بیانیه‌ای علیه ایران بگیرند از هرکدام از مجامع که اقدام می‌کردند موفق می‌شدند، اما آقای ترامپ با همه ادعایش نتوانست در آژانس کاری از پیش ببرد.

کسی نمی‌تواند بگوید این دولت به دلیل اعتقاد به مسائل دیپلماتیک برای حرکت‌های مقاومت کم مایه گذاشت

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: ترامپ چندین بار تلاش کرد و نتوانست قطع‌نامه‌ای در شورای امنیت علیه ما بگیرد و یک بار توانست آرای شورای امنیت را بگیرد که توسط روسیه به خاطر یمن وتو شد. او سپس اقداماتی را در لهستان راه انداخت که یک ایران‌گیت جدید برای دولت در سایه تشکیل دهد که باز هم موفق نشد و همه این‌ها در صحنه بین‌الملل معنا و مفهوم دارد.

قائم مقام حزب اعتماد ملی اظهار داشت: به لحاظ سرزمینی هم نفوذ ما در زمان دولت آقای روحانی تا مدیترانه ادامه یافت و این نفوذ روز به روز در سوریه و لبنان و یمن بیشتر شد و چیزی از آن کم نشد که بگویند این دولت چون به سیاست و مسائل دیپلماتیک بیشتر اعتقاد دارد برای حرکت‌های مقاومت کم مایه گذاشته است. این دولت در ارتباط با برخورد با آمریکایی‌ها و کشورهای همسایه و مسائل میدان عمل هم توفیقات بسیار ارزنده‌ای داشت.

به سمت تحمل همدیگر برویم


وی با اشاره به دستاوردهای اقتصادی دولت روحانی گفت: این دولت در حوزه اقتصاد از یک رشد منهای ۶ درصد به رشد مثبت ۱۰ درصد رسید و توانست تولیدات نفت را تا دو میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه برساند و این کار هم در سایه برجام انجام شد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ما باید مقاومت کرده و همبستگی خود را حفظ کنیم، گفت: بدترین و زهرآلودترین معضل این است که ما به خاطر موضوعات روز و مسائل انتخابات و مباحث هیات رئیسه و... به جان هم بیافتیم. الان بنده در این دوره به جای آقای پورابراهیمی رفته‌ام و در هرجلسه ابتدا از ایشان تعریف و از زحماتش تشکر می‌کنم اما اینکه بخواهم ایشان را بکوبم یا بگویم که خرابه‌ای را تحویل گرفتم با عقل و تدبیر سیاسی و کشورداری همخوانی ندارد.

این عضو فراکسیون امید مجلس گفت: ما باید به سمت برخورد عقلایی و صبورانه و به سمت تحمل همدیگر برویم. باید در کنار هم باشیم، با دوستان مروت با دشمنان مدارا.

لازم است تغییر رویکرد سیاسی هم، در داخل و حتی خارج داشته باشیم


حضرتی با تاکید بر ضرورت تغییر رویکرد اقتصادی در اداره مملکت گفت: رویکرد خود را باید حتما عوض کنیم، بخشی از این تغییر رویکرد در این برنامه ساختار اقتصادی منعکس می‌شود و به نظر من لازم است تغییر رویکرد سیاسی هم، در داخل و حتی خارج داشته باشیم، اما این اصلاح ساختار بودجه اقدام بسیار خوبی است.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟