تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

ایراد شورای نگهبان به طرح تسهیل بدهی بدهکاران بانکی

قائم مقام و سخنگوی شورای نگهبان با ارسال نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی ایراد این شورا به طرح تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی را اعلام کرد.
شورای نگهبان
اقتصاد24 - شورای نگهبان در خصوص تعدادی از طرح‌ها و لوایح به شرح زیر اعلام نظر کرد:

شورای نگهبان طرح دو فوریتی تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور را به دلیل مغایرت با موازین شرع یا قانون اساسی یا ابهام مورد ایراد قرار داد.

علاوه بر این شورای نگهبان عدم مغایرت لایحه دوفوریتی الحاق یک بند به تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور با موازین شرع و قانون اساسی را نیز اعلام کرد.

بر این اساس، متن کامل نامه شورای نگهبان به رئیس مجلس در مورد ایرادات طرح دو فوریتی تسهیل بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور به شرح زیر است:

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

طرح دو فوریتی تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور مصوب جلسه مورخ یکم مرداد ماه یکهزار و سیصد و نود و هشت مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت که به شرح زیر اعلام نظر می‌گردد:

۱- اطلاق مصوبه مذکور نسبت به مواردی که قرارداد بین اشخاص و بانک، شرعی و قانونی است، خلاف موازین شرع شناخته شد.

۲- در بند ۷، تحمیل زیان به بانک‌های دولتی بدون پیش‌بینی طریق جبران آن، مغایر با اصل ۷۵ قانون اساسی می‌باشد.

۳- بند ۸؛ موضوع ماده ۴۴ قانون پولی و بانکی، از این جهت که مشخص نیست آیا قطعی بودن رأی شورای پول و اعتبار مانع مراجعه به دستگاه قضایی است یا خیر، ابهام دارد؛ پس از رفع ابهام اظهارنظر خواهد شد.

عباسعلی کدخدایی

قائم مقام دبیر شورای نگهبان
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید عباس
0
0
شنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
اینجاست که باید به شواری نگهبان هم شک کرد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار