تاریخ انتشار: ۰۳:۵۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

۱۰ کشور با بهترین غذاهای دنیا

آشپزی چینی بخشی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ چین است و یکی از قدیمی‌ترین و متنوع‌ترین سنت‌های آشپزی جهان به شمار می‌آید. غذاهایی چون اردک پکن، مرغ کِنگ پائو، سوپ تند و ترش و دیم سام از جمله غذاهای معروف چین‌اند.

۱۰ کشور با بهترین غذاهای دنیا

اقتصاد۲۴- اگر شما هم از علاقه‌مندان به غذا هستید، حتماً می‌دانید که سفر و غذا دو روی یک سکه‌اند. یکی از بهترین راه‌ها برای تجربه فرهنگ یک کشور، چشیدن غذا‌های آن است، و برخی از کشور‌ها به داشتن بهترین غذا‌های جهان معروف هستند. از غذا‌های خیابانی گرفته تا غذا‌های لوکس، این کشور‌ها خانه برخی از خوشمزه‌ترین و متنوع‌ترین غذا‌ها در کره زمین هستند.

۱۰ کشور با بهترین غذاهای دنیا

ایتالیا

غذا‌های ایتالیایی به خاطر سادگی و طعم‌های بی‌نظیرشان معروف‌اند که جشن گرفته و از مواد تازه و باکیفیت تهیه می‌شوند. ریشه‌های این آشپزی به دوران روم باستان برمی‌گردد و در طول زمان تغییرات زیادی کرده است و تأثیرات فرهنگ‌های مختلف را در خود جای داده. از پاستا، پیتزا، ریزوتو تا انواع غذا‌های گوشتی و دریایی، همه با ترکیبی از گیاهان، ادویه‌ها و سس‌ها تهیه می‌شوند. همچنین ایتالیا برای پنیرهایی، چون پارمزان، موزارلا و گورگنزولا و گوشت‌های خشک‌شده مانند پروشوتو و سالامی نیز شناخته شده است.

مکزیک

آشپزی مکزیکی به طعم‌های جسورانه و پرانرژی خود معروف است و مواد اولیه‌ای مانند فلفل‌های چیلی، گوجه‌فرنگی، آووکادو و ذرت را در خود جای داده. این آشپزی تأثیرات زیادی از فرهنگ‌های بومی، اسپانیایی و دیگر کشور‌های اروپایی گرفته و غذاهایی، چون تاکو، تاماله، انچیلادا، گواکاموله و سس موله را ارائه می‌دهد.

فرانسه

آشپزی فرانسوی به عنوان یکی از ظریف‌ترین و پیشرفته‌ترین آشپزی‌های جهان شناخته می‌شود. این آشپزی تأکید زیادی بر روی استفاده از مواد اولیه باکیفیت، روش‌های آماده‌سازی دقیق و ارائه ظریف دارد. غذاهایی، چون کوک آو ون، بویابِسه، راتاتویی و اَسکارجو از جمله غذا‌های نمادین آشپزی فرانسه‌اند.

ژاپن

آشپزی ژاپنی به خاطر تنوع و ظرافت خود معروف است و بر استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت تأکید دارد. غذاهایی، چون سوشی، ساشیمی، تمپورا، اودون و رامِن از غذا‌های محبوب ژاپنی‌اند که به خاطر طعم‌های دل‌چسب و تکنیک‌های آماده‌سازی خاص خود شناخته می‌شوند.

چین

آشپزی چینی بخشی جدایی‌ناپذیر از فرهنگ چین است و یکی از قدیمی‌ترین و متنوع‌ترین سنت‌های آشپزی جهان به شمار می‌آید. غذاهایی، چون اردک پکن، مرغ کِنگ پائو، سوپ تند و ترش و دیم سام از جمله غذا‌های معروف چین‌اند.

هند

آشپزی هندی به دلیل طعم‌های مختلف، ادویه‌ها و روش‌های پخت متنوع شناخته می‌شود. غذاهایی، چون دال (سوپ عدس)، چانا مسالا (نخود‌های اسپایسی) و مرغ کرم‌دار از جمله غذا‌های مشهور هند هستند.


بیشتر بخوانید: افزایش معجره آسا ایمنی بدن فقط با ۵ ماده غذایی


ایالات متحده آمریکا

آشپزی آمریکایی یک ترکیب متنوع از غذا‌های منطقه‌ای و بین‌المللیست که تحت تأثیر تاریخ مهاجرت و جغرافیای وسیع این کشور قرار دارد. غذاهایی، چون همبرگر، هات‌داگ، مرغ سرخ‌شده، ماکارونی و پنیر از جمله غذا‌های سنتی این کشورند.

تایلند

آشپزی تایلندی به خاطر طعم‌های جسورانه و گیاهان و ادویه‌های معطر خود معروف است. غذاهایی، چون پد تای (نودل سرخ‌شده)، سوپ توم‌یام (سوپ تند و ترش)، کاری سبز (کاری مبتنی بر شیر نارگیل) و برنج چسبناک با انبه از غذا‌های محبوب تایلند هستند.

اسپانیا

آشپزی اسپانیایی به خاطر تنوع طعم‌ها و مواد اولیه خود که تحت تأثیر فرهنگ‌های منطقه‌ای و جغرافیای متنوع این کشور قرار دارد معروف است. غذاهایی، چون پائلا، گازپاچو و تاپاس از غذا‌های مشهور اسپانیایی هستند.

انگلستان

آشپزی انگلیسی به خاطر تنوع غذا‌ها و مواد اولیه‌ای که در آن استفاده می‌شود معروف است. غذاهایی، چون گوشت گاو بریان با پودینگ یورکشایر، ماهی و چیپس، پای‌های مختلف و دسرهایی، چون کرم سیب و پای شکلات از غذا‌های سنتی انگلستان به شمار می‌روند.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار