تاریخ انتشار: ۰۳:۲۵ - ۲۱ دی ۱۴۰۳

طرز تهیه سوپ خامه اسفناج

سوپ خامه اسفناج یکی از سوپ‌های بسیار جذاب و خوش‌رنگیست که می‌توانید آن را به‌آسانی در خانه آماده کنید. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردن این سوپ غافل نشوید.

طرز تهیه سوپ خامه اسفناج

اقتصاد۲۴- برای پخت این سوپ ابتدا اسفناج‌ها را خوب بشویید، ساقه‌های ضخیم را جدا و خرد کنید. سپس پیاز نگینی و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا نرم و آب آن آزاد شود. آرد را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.

عصاره مرغ یا آب را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۱۵ دقیقه سوپ را بپزید. خامه پرچرب و ادویه‌های نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به میزان دلخواه بیفزایید و کمی زمان بدهید تا طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

در پایان، سوپ را در کاسه‌های سرو بریزید و با پنیر پارمسان و کمی فلفل سیاه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار