تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۳ دی ۱۴۰۳

راز قتل پسر ایرانی به دست مهاجر افغان فاش شد

جوان تبعه خارجی که اسفند سال گذشته طی نزاعی هولناک شادی چهارشنبه‌سوری را در منطقه الهیه مشهد با قتل جوان ایرانی به عزا تبدیل کرد و سپس به افغانستان گریخت، با تلاش چندماهه کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد دستگیر شد و ارتکاب جنایت را پذیرفت.

ماجرای قتل

اقتصاد۲۴- جوان تبعه خارجی که در شب چهارشنبه‌سوری سال گذشته یک جوان ایرانی را به قتل رسانده و به افغانستان گریخته بود، بالاخره دستگیر شد.

جوان تبعه خارجی که اسفند سال گذشته طی نزاعی هولناک شادی چهارشنبه‌سوری را در منطقه الهیه مشهد با قتل جوان ایرانی به عزا تبدیل کرد و سپس به افغانستان گریخت، با تلاش چندماهه کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد دستگیر شد و ارتکاب جنایت را پذیرفت.

متهم این پرونده جنایی پس از آنکه ماجرای این قتل وحشتناک را در حضور قاضی دکتر صادق صفری تشریح کرد، به سوالاتی درباره سرگذشت خود نیز پاسخ داد.

نامت چیست؟ نیما - م

چند سال داری؟ ۲۳ سال

اهل کجایی؟ هرات افغانستان

سواد داری؟ بله، تا کلاس دوازدهم (دیپلم) در هرات تحصیل کردم و بعد به ایران آمدم.

چرا به ایران آمدی؟ در افغانستان اوضاع خوب نبود و درآمد زیادی نداشتیم.

چرا ایران را برای مهاجرت انتخاب کردی؟ چون بسیاری از اقوام و نزدیکانمان در ایران زندگی می‌کردند. ما هم برای آن که در کنار هم باشیم، به ایران مهاجرت کردیم و در بولوار توس ساکن شدیم.

چه شغلی داری؟ کارگری ساختمان. به همراه پدرم و برخی از بستگانم در امور ساختمانی فعالیت داریم.

محل سکونتتان را خریداری کرده‌اید؟ نه، اجاره‌نشین هستیم.

زندگی در مهاجرت سخت نیست؟ نه، من در زندگی سختی نکشیدم. درآمد ما هم بد نبود. یعنی روزی ۶۰۰-۷۰۰ هزار تومان می‌گرفتم و روز‌های خوبی داشتم.

چند سال است در ایران زندگی می‌کنید؟ ۵ سال قبل به ایران آمدم و هربار گذرنامه‌ام را تمدید می‌کردم.

شما که در توس ساکن هستید، چه شد که در منطقه الهیه درگیر شدید؟ ما هر سال برای تفریح و خوشگذرانی چهارشنبه‌سوری به این منطقه می‌رفتیم.

چرا با دیگر جوانان در گیر شدید؟ ماحدود ۱۰ نفر بودیم که سوار بر خودرو به آنجا رفتیم. البته دوست‌دختر یکی از دوستانم نیز درون خودرو نشسته بود که یکی از همراهانم نارنجک دستی (ترقه) به طرف خودرو انداخت که با اعتراض طرف‌های مقابل روبه‌رو شد. البته یک بار درگیری تمام شد، ولی دوباره با یک کل‌کل مستانه شروع شد.

ماجرای قتل

مگر مشروب خورده بودید؟ بله، همه ما مست بودیم، دست خودمان نبود.

کجا مشروب مصرف کردید؟ داخل خودرو. حال طبیعی نداشتیم. البته طرف‌های مقابل هم به گونه‌ای رفتار می‌کردند که انگار مست هستند.

اولین بار در زندگی کجا مشروب خوردی؟ در خانه خودمان به تنهایی نشستم و مشروب مصرف کردم. البته در مجالس جشن و عروسی هم برایم عادی بود.

یعنی مشروب‌خوری را از افغانستان شروع کردی؟ نه، در ایران. از حدود ۳ ماه قبل از وقوع این حادثه هم بیشتر مصرف می‌کردم.

پدر و مادرت هم از این رفتارهایت خبر داشتند؟ بله، ولی به روی خودشان نمی‌آوردند، چون من با پدرم خیلی دوست هستم.

ریشه این جنایت را در چه می‌دانی؟ من به خاطر غرور جوانی گذشت نکردم، ولی طرف مقابل هم کوتاه نیامد. من آنها را نمی‌شناختم، ولی آنها باید گذشت می‌کردند.

متاهلی؟ بله، یک سال و نیم قبل ازدواج کردم.

همسرت ایرانی است؟ نه، با هموطن خودم ازدواج کردم.

چگونه با هم آشنا شدید؟ در ایران همسایه بودیم که عاشق شدم.

چرا بعد از قتل فرار کردی؟ فکر نمی‌کردم طرف مرده باشد. تا ۲۱ روز بعد هم اطلاعی نداشتم. وقتی دوستانم گفتند که طرف مرده است، باورم نشد. ولی بعد به صورت قاچاقی به افغانستان رفتم. البته برادرم قبل از من به هرات رفته بود تا مجلس عروسی خودش را برگزار کند. من هم به آنجا رفتم.

پشیمانی؟ خیلی، این بار اگر کسی مرا زد سرم را بالا نمی‌گیرم.

علت درگیری را مصرف مشروب می‌دانی؟ نه، مشروب به تنهایی عامل درگیری نبود. طرف مقابل هم باید اندکی گذشت می‌داشت. من قصد کشتن آن جوان را نداشتم، فقط می‌خواستم او را بترسانم که بیشتر نزند.

توصیه ات به دیگر جوانان چیست؟ مشروب چیز خوبی نیست. همه بدبختی و فلاکت‌ها از همین دورهم‌نشینی و مشروب‌خوری‌ها شروع می‌شود.

فرزند هم داری؟ همسرم باردار است و من صاحب یک دختر می‌شوم.

حالا اگر همه به دخترت بگویند پدر تو یک قاتل بود، چه حسی خواهی داشت؟ از قدیم گفته‌اند تا انگشت در سوراخ نکنی زنبور نیشت نمی‌زند! شاید در این درگیری من جای مرحوم کشته می‌شدم. این حادثه فقط به خاطر غرور و گذشت نکردن یکی از طرف‌ها رخ داد.

با خانوده مرحوم چه صحبتی داری؟ پشیمانم. فقط می‌خواهم رضایت بدهند.

منبع: روزنامه خراسان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

سردار آزمون با شرایطی نگران‌کننده به آزادی رسید

تیراندازی خونین در مدرسه، ۹ نفر کشته داد!

هوای تهران ۶ درجه گرم‌تر می‌شود

این خط مترو تهران به مدت ۳ روز تعطیل می‌شود

طالبان با این حرکت باز هم ایران را سر کار گذاشت

قرارداد عالیشاه ۲ ساله تمدید شد

پرسپولیس و بیرانوند آشتی می‌کنند

کلثوم اکبری دوباره حاشیه‌ساز شد!

سگ‌گردانی در یک استان دیگر هم ممنوع شد

مهریه‌تان را با این روش به نرخ روز محاسبه کنید

صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیون یورویی با بازسازی قطعات نیروگاهی / بازسازی و تدوین دانش فنی توربین فرانسوی توسط متخصصان داخلی

عکس/مهسا حجازی و بابک حمیدیان در پشت صحنه تاسیان

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴

ازدواج خبرساز دختر رضا پهلوی با یک تاجر بزرگ

لیست سیاه در انتظار اتباع غیرمجاز ساکن در ایران

خودروی جدید کرمان موتور، KMC SR۳ در راه بازار + عکس

خبر مهم سازمان انرژی اتمی درباره ذخایر اورانیوم

عکس/ تیپ هنری بازیگر لیسانسه‌ها با یک تغییر شوکه کننده

کمبود این ویتامین باعث یبوست می‌شود

فیلم/ استایل هالیوودی بازیگر سریال شهرزاد در یک کشتی تفریحی

روزانه چقدر باید آب بخوریم؟

عکس/ شیرین سریال نون خ در شهر زیرزمینی ۵هزار ساله

اینفوگرافی/ سبک‌های معروف فرش ایرانی را بشناسید

بررسی صنعت طلا و جواهرسازی در هند

فیلم/ سوپرایز شگفت‌انگیزی که اشک لیلا بلوکات را درآورد

ایست موقت قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار

عکس/ ژست جالب شهید همت ۴۴ سال پیش در حال صرف ناهار

پزشکیان: اقدامات آمریکا راه به جایی نمی‌برد

فیلم/ سرقت ضبط خودرو در اطراف دریاچه چیتگر تهران فقط در ۱۵ ثانیه

واکنش پرسپولیس به قرارداد و جدایی تیوی بیفوما

زیبایی شگفت انگیز شهرستان گرمی نگین سبز اردبیل

هشدار جدی مجلس درباره صدور قطعنامه شورای حکام

شهرام قائدی کیست؟ /همه سوابق بازیگر مشهور از «قهوه تلخ» تا «وارش»

ساعت دقیق بازی تیم ملی فوتبال ایران و کره شمالی

عکس/ چهره دیده نشده از ابوطالب فیلم محمد رسول الله ۵۲ سال پیش با لباس خاص

عکس/ تیپ بهاری و شیک نازنین بیاتی و تینا پاکروان در یک مراسم

عکس/ چهره زیبا و خاص مونیکا بلوچی ۲۵ سال پیش در کنار همسر دوم اش

عکس/ حضور بهرام رادان در آخرین تمرین تیم ملی فوتبال

عارف آقاسی استقلال را دور زد

فیلم/ تصاویری عجیب از درگیری نیروی پلیس لس آنجلس با گارد ملی آمریکا

محدودسازی مصرف برق در انتظار مشترکان پرمصرف

عکس/ شستشوی شتر‌ها در جزیره قشم

اعلام زمان بازگشت زائران حج تمتع از عربستان

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

مهران کفاش معاون امور حقوقی و مجلس کیست؟

اطلاعیه مهم وزارت اطلاعات درباره انتقال اسناد اسرائیلی

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فرهاد مجیدی هواداران استقلال را شوکه کرد