تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۸

برگزاری اولین جلسه دادگاه نتانیاهو به اتهام فساد

اولین جلسه دادگاهی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اتهام فساد امروز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
جلسه دادگاه نتانیاهو
اقتصاد24 - المیادین گزارش داد، اولین جلسه دادگاه نخست وزیر رژیم صهیونیستی که پیشتر متهم به فساد شده بود، امروز برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش، پس از برگزاری این جلسه، قرار است ظرف دو هفته آینده جلسات دیگری در مورد این پرونده و دیگر پرونده‌های فساد نتانیاهو برگزار شود.

نتانیاهو در اواخر فوریه گذشته در ۳ پرونده فساد ۱۰۰۰، ۲۰۰۰ و ۴۰۰۰ به رشوه خواری و کلاهبرداری متهم شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار