اقتصاد۲۴- حجت الاسلام احمد حیدری در یادداشتی که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:قرآن خطاب به آحاد مسلمین و جامعه اسلامی میفرماید: «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ قُولُوا قَوْلاً سَدیداً» (احزاب/۷۰)ای مؤمنان، پروا پیشه باشید و محکم و استوار سخن بگویید.
«وَ لا تَقْفُ ما لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ کُلُّ أُولئِکَ کانَ عَنْهُ مَسْؤُلا» (اسرا/۳۶) و از چیزی که به آن علم نداری [بلکه برگرفته از شنیده ها، ساده نگری ها، خیالات و اوهام است]پیروی مکن؛ زیرا گوش و چشم و دل [که ابزار علم و شناخت واقعیاند]موردِ بازخواستاند.
ساعت۱۰:۳۰ شنبه ۲۹ دی، فردی ناگهان وارد شعبه ۳۹ در طبقه اول ساختمان دیوان عالی کل کشور میشود و در حالیکه آقای علی رازینی (رئیس شعبه)، آقای محمد مقیسه (مستشار) و یک مستشار دیوان و مأمور حفاظت حضور داشتند، اسلحهای را از زیر لباسش بیرون کشیده و شروع به شلیک میکند. ضارب پس از هدف قرار دادن قضات و مأمور محافظ، بلافاصله با همان اسلحه از شعبه خارج شده و به طبقه سوم فرار کرده و آنجا با شلیک یک گلوله به قلبش، خودکشی میکند.
از اولین خبررسانیها بدون این که دلیل متقنی ارائه شود، این قتل ترور، سازمان یافته، برنامهریزی شده و توسط نفوذی منافقین اعلام شد. به نمونههای خبررسانی در این واقعه دقت کنید:
۱. مرکز رسانه قوه قضائیه: صبح ۲۹ دی فرد مسلحی “نفوذی” در دیوانعالی کشور در اقدامی “برنامهریزی شده” اقدام به ترور دو قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جواسیس و تروریسم کرد.
۲. رئیس قوه قضائیه: آنان بواسطه احکام قاطعشان در قبال تروریستهایی که دستانشان آغشته به خون پاک مردم ایران بود، همواره مورد حقد و کینه دشمنان بودند.
۳. مصطفی پور محمدی دبیر کل جامعه روحانیت مبارز: قاتل از مدتی قبل تلاش داشته با کارکنان مجتمع حس صمیمیت ایجاد کند و سوالاتی در مورد پروندهها و محل ارجاع پروندههای سازمان منافقین میکرده است. ضارب دنبال افراد خاصی بوده است. حتما منافقین در این ترور دست دارند.
۴. محسن رضایی با قطع و یقین این ترور را به منافقین منسوب میکند؛ و …
بیشتر بخوانید:مراسم ختم علی رازینی و محمد مقیسه در مسجد اعظم قم
تا به حال معلوم شده قاتل فرشاد اسدی ۳۸ یا ۳۱ ساله، اهل قلعه حسن خان، دارای تحصیلات عالیه ظاهرا حداقل لیسانس داشته]و شاغل به عنوان نیروی خدماتی و آبدارچی به مدت ده سال در قوه قضائیه بوده است. وی نه پروندهای در دیوانعالی کشور داشته و نه از مراجعین به شعب دیوان بوده و نه اختلاف قبلی با قربانیان حادثه داشته است.
با توجه به این اطلاعات، معلوم نیست مسئولان کشور به استناد کدامین دلیل این ترور را سازمان یافته، با نقشه قبلی و توسط نفوذی منافقین شمردهاند حال آن که قاتل، سابقه ده سال همکاری با قوه قضائیه داشته و حتما ابتدا گزینش شده است.
اتفاقا با توجه به اطلاعات منتشر شده از جانب فرزند مرحوم مقیسه، احتمالات دیگری هم قابل بررسی است. فرزند مرحوم مقیسه میگوید: «حاج آقا به مدت ۶ ماه در پی این بود که همین آقایی که ایشان را ترور کرد، حقوقش افزایش یابد. دائماً پیگیری میکرد تا برایش کارهای بهتری پیدا کند و میگفت: “حیف است که او اینگونه زندگی کند. باید مقامش بالا برود و مملکتمان به گونهای باشد که تحصیلکردهها بتوانند در جایگاههای بالاتری فعالیت کنند”».
سخن فرزند مرحوم مقیسه ظهور دارد که قاتل دارای تحصیلات عالیه بوده و به عنوان نیروی خدماتی و «آبدارچی» در قوه قضائیه مشغول به کار شده و احتمالا دارد که آن مرحوم هم سعی داشته کمکش کند تا به حقوق و جایگاه شغلی مورد استحقاقش برسد و چه بسا وقتی آن مرحوم هم نتوانسته برای او کاری بکند و دیگران هم یا به اعتراضش گوش نداده یا در یاریاش ناموفق بودهاند، عاصی شده و در اثر خشم آنی و … مرتکب قتل شده و، چون در وجدان خود معذّب بوده، خود را نیز به قتل رسانده است. امید که حقیقت واقعه آشکار و اعلام و منشأ تصمیماتی عادلانه شود.
منبع: انصاف نیوز