تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

۱۷۱ ساعت اضافه کار پرستاری فقط ۴ میلیون تومان!

در فیش حقوقی یک پرستار با ۱۷۱ ساعت اضافه‌کار در ماه، فقط ۴ میلیون تومان حق‌الزحمه اضافه کار آمده است؛ این پرستار می‌گوید علاوه بر شیفت موظف خودم، به جای یک پرستار دیگر هم‌سابقه‌ی خودم به علاوه‌ی ۳۱ ساعت مازاد بر آن کار کرده‌ام، اما فقط ۴ میلیون به حسابم ریخته‌اند.

۱۷۱ ساعت اضافه کار پرستاری فقط ۴ میلیون تومان!

اقتصاد۲۴- در فیش حقوقی یک پرستار با ۱۷۱ ساعت اضافه‌کار در ماه، فقط ۴ میلیون تومان حق‌الزحمه اضافه کار آمده است؛ این پرستار می‌گوید علاوه بر شیفت موظف خودم، به جای یک پرستار دیگر هم‌سابقه‌ی خودم به علاوه‌ی ۳۱ ساعت مازاد بر آن کار کرده‌ام، اما فقط ۴ میلیون به حسابم ریخته‌اند.

به گفته این پرستار، برای ۱۷۱ ساعت کار در ماه باید یک پرستار دیگر را با حقوق و مزایای کامل استخدام می‌کردند، اما کار را با پرداخت مبالغ ناچیز به ما جمع می‌کنند، آیا این بیگاری و استثمار نیست؟!

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار