تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳

یک ایرانی برنده جایزه خوشمزه‌ترین بستنی سال شد

جایزه جشنواره بین‌المللی Sigep World، با شعار «هزار ایده برای طعم بستنی جدید سال» به یک ایرانی رسید که با بستنی پسته ایرانی غنی‌شده با زعفران و هل موفق به جلب آراء هیأت داوران شد.

خوشمزه‌ترین بستنی سال

اقتصاد۲۴- جشنواره بین‌المللی «سیجپ ورلد» که یکی از مهم‌ترین رویداد‌های جهانی در صنعت بستنی‌سازی به شمار می‌آید و از سوی انجمن بستنی‌سازان ایتالیا حمایت می‌شود، هر سال با حضور سرآشپز‌ها و طراحان مزه از سراسر دنیا برگزار می‌شود و امسال با شعار «هزار ایده برای یک طعم تازه» جایزه نخست خود را به یک جوان ایرانی اهدا کرد.

این جشنواره که یادبود لورنزو کنیونی، بنیانگذار یکی از مهمترین نمایشگاه‌ها در صنعت غذاست، هر سال در شهر ریمینی ایتالیا میزبان ده‌ها سرآشپز و طراح مزه و طعم بستنی از سراسر جهان است و امسال برای نخستین‌بار، احمد منجمی ـ هنرمند ایرانی ـ موفق به دریافت جایزه بهترین بستنی سال شد.

منجمی که با برند اختصاصی خود توانسته در صنعت بستنی‌سازی نگاه‌های جهانی را به سمت خود جلب کند با تکیه بر طعم پسته ایرانی، زعفران و هل توانست مجموع آرای موافق هیأت داوران بین‌المللی این جشنواره را کسب کرده و در میان بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده در مقام نخست بهترین بستنی‌ساز بایستد. منجمی مهاجرت معکوس به ایران داشته و اکنون برند بستنی خود را توسعه داده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار