تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

پشت پرده ساخت و ساز در پادگان ۰۶ چیست؟/درختان را قطع کردند تا برج ۳۰ طبقه بسازند

مدیران شهری تاکید دارند که پروانه ساختمانی برای پادگان ۰۶ صادر شده است، اما رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر می‌گوید تا تکلیف درختان جا به جا شده مشخص نشود مجوز ساختی در کار نیست.

قطع درختان

اقتصاد۲۴- هفته گذشته در جریان بررسی متمم بودجه سال ۱۴۰۳ پرونده درختان پادگان ۰۶ از بایگانی خارج شد. شهرداری در متمم بودجه برای احداث بوستان پادگان ۰۶ پیشنهاد ۵۰ میلیارد اعتبار کرده بود که ناصرامانی در انتقاد به این ردیف گفت: درختان پادگان ۰۶ را قلع و قمع کردند و شهردار منطقه ۴ از پشت دیوار به من زنگ زد که اجازه ورود به من نمی‌دهند حالا چرا می‌خواهیم به آنها کمک کنیم؟ آنها جریمه قطع درخت را بدهند تا با آنها پارک بسازیم.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم توضیح داد که این بوستان مربوط به بخش ساخت و ساز‌ها نیست و برای شهر تهران ساخته می‌شود، اما هنوز زمین‌ها به شهرداری تهران تحویل داده نشده است.

او ادامه داد: در بخشی از پادگان قرار است برج‌های ۳۰ طبقه یا کمتر بسازند که من قرارداد این موضوع را به دلایل شهرسازی امضاء نکردم.

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر نیز در مورد پادگان ۰۶ با بیان اینکه بخشی از اراضی متعلق به شهروندان می‌شود و امروز نگهداری از این اراضی مشجر رها شده چراکه ارتش می‌گوید زمین برای شهرداری است و شهرداری هم طرحی ندارد، گفت: ما در بازدید از این موضوع احساس خطر کردیم و تکلیفی برای سازمان بوستان‌ها داشتیم و نگهداشت درختان ضروری است. ارتش هنوز پروانه نگرفته و دلیل آن وجود ۲۰۰۰ درخت است و آنها گفتند که ما درختان را جابه‌جا کردیم؛ اما اظهارات آقای امانی هم قابل تامل است و، چون جابجایی مشخص نشده، صدور پروانه معطل مانده و تحویل زمین همراه با صدور پروانه بوده است.


بیشتر بخوانید: همه قاتلان زیباترین درختان پایتخت؛ از شهرداری تهران تا اطلس‌مال نیاوران


در نهایت شورای شهر تهران ۲۰ میلیارد تومان برای نگهداشت درختان پادگان ۰۶ اختصاص داد.

در جلسه روز یکشنبه همین هفته شورای شهر تهران هم مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران درباره ساخت‌وساز در پادگان ۰۶ به رسانه‌ها گفت: پروانه در پادگان ۰۶ صادر نشده و بر این اساس نمی‌توان کار را آغاز کرد. برنامه مشخص است و کار‌های مربوط به میراث فرهنگی در آنجا انجام شده، اما پروانه هنوز صادر نشده و تا زمانی که پروانه صادر نشود، کاری انجام نمی‌شود.

با وجود ابهامات شورای شهر، مدیران شهری می‌گویند مشکلات پروانه ساخت در این پادگان برطرف شده است.

قطع درختان

شهردار تهران: مشکلات ۰۶ برطرف شده است

علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در خصوص آخرین وضعیت پادگان ۰۶ به خبرآنلاین گفت: بخش فضای سبز پادگان ۰۶ به شهرداری تهران تحویل داده شده و ما در حال انجام کار‌های لازم هستیم تا این فضا را آماده و در اختیار مردم قرار دهیم.

وی افزود: هم‌اکنون در حال آماده‌سازی فضای سبز این منطقه هستیم و امیدواریم که به زودی تحویل مردم داده شود.

زاکانی در ادامه در خصوص ساخت و ساز‌هایی که قرار است توسط ارتش در این پادگان انجام شود هم گفت: در منطقه ۴، کار‌ها طبق توافقات کمیسیون ماده ۵ پیش رفته و هیچ مشکلی وجود ندارد. فضای سبز این منطقه نیز در دست ماست و ما در حال انجام اقدامات لازم برای بهبود آن هستیم.

پروانه ساختمانی برای ۰۶ صادر شده است؟

حمیدرضا صارمی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری هم در ابتدا مدعی شد که پروانه ساختمانی برای پادگان ۰۶ صادر شده است.

او گفت: ۳۵ هکتار پادگان ۰۶ تحویل شهرداری شده و امیدواریم طی یک هفته اخیر سندش هم به نام شهرداری تهران شود. پروانه شهرسازی آن هم طبق توافقات صادر شده است.

او درخصوص این که مهدی چمران رییس شورای شهر تهران اعلام کرده که هنوز پروانه ساخت پادگان ۰۶ صادر نشده است توضیح داد: ممکن است در یک هفته آینده صادر شود!

صارمی درخصوص حساسیت‌های میراثی برای صدور مجوز ساخت در این پادگان هم توضیح داد:‌تمام اقدامات قانونی در این رابطه انجام شده است.

هنوز معترضیم؛ گفتند قلع و قمع درختان درست است

ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران، که پیشتر نسبت به جابه‌جایی ابهام‌آمیز درختان پادگان ۰۶ تذکر داده بود، در این خصوص گفت: مسئولین اعلام کرده‌اند که درختان را جابه‌جا کرده‌اند و شهرداری نیز این جابه‌جایی را پذیرفته و توافق‌نامه‌ای برای آن صادر کرده است. با این حال، من به عنوان یک عضو شورا همچنان معترض هستم.

اگر ثابت شود که درختان به هر دلیلی از بین رفته‌اند، طبق مقررات با این موضوع برخورد خواهد شد. برخوردی که تنها محدود به جریمه نقدی نمی‌شود و ممکن است شامل معرفی به مراجع قانونی نیز شود.


بیشتر بخوانید: روزی که آیت‌الله طالقانی و داریوش فروهر جارو به دست شدند


او افزود: اگر به یاد داشته باشید، پیش‌بینی شده بود که در این منطقه بوستانی تحت عنوان بوستان ۰۶ ساخته شود. من با این تصور که قرار است این بوستان برای آن منطقه ساخته شود و در مجموعه آنجا قرار گیرد، فکر کردم که این اقدام به عنوان پاداش به خاطر یک اشتباه صورت گرفته، اما اقای چمران توضیح دادند که نه، این بوستان مربوط به ۷۰ درصد سهم شهرداری است و شهرداری به صورت مستقل قرار است این بوستان را بسازد. به همین دلیل ما با اعتبار آن موافقت کردیم. با این حال، هنوز هم معترضیم.

امانی در پاسخ به سوالی در خصوص بازدید اعضای شورای شهر از محل جابه‌جایی درختان پادگان ۰۶ گفت: در خصوص سوال و تذکر بنده، آقای عباسی، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی، گفتند تعبیری که من درخصوص درختان این محدوده به کار بردم و از عبارت قلع و قمع استفاده کرده‌ام درست است.

قطع درختان

تکلیف درختان جا به جا شده ۰۶ روشن نیست

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران، هم در خصوص این که مدیران شهری اعلام کرده‌اند که پروانه ساخت در پادگان ۰۶ صادر شده است به خبرآنلاین گفت: ما هنوز پروانه ساخت را رویت نکرده‌ایم و فرم ب (فرم مربوط به نحوه حفظ و گسترش درختان) هنوز برای این ملک به امضا نرسیده است. علت تأخیر در امضای فرم ب، این است که گزارشی باید در خصوص نحوه جابه‌جایی درختان، مکان دقیق جابه‌جایی و جزئیات مربوطه ارائه شود. پس از ارائه این گزارش، ارزیابی‌های لازم باید انجام شود.

وی ادامه داد: محدوده‌ای برای جابه‌جایی درختان مشخص شده، اما برای تایید نهایی به یک کروکی دقیق و اطلاعات بیشتر نیاز است. بنابراین، هنوز تکلیف درختان روشن نیست و احتمال می‌دهیم که برخی از درختان جابه‌جا شده و برخی دیگر ممکن است از بین رفته باشند.

عباسی در خصوص وضعیت این درختان افزود: اگر ثابت شود که درختان به هر دلیلی از بین رفته‌اند، طبق مقررات با این موضوع برخورد خواهد شد. برخوردی که تنها محدود به جریمه نقدی نمی‌شود و ممکن است شامل معرفی به مراجع قانونی نیز شود. ما منتظر دریافت گزارش‌ها و ارزیابی‌های لازم هستیم تا پس از آن، اقدامات مناسب انجام شود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس اجق وجق بهاره رهنما در دیدار با جاری سابقش

عکس/ زنان اصفهانی ۵۸ سال پیش در حال شستن لباس در زاینده رود

عکس/ تیپ دیده نشده محمدرضا شریفی نیا در ۲۵ سالگی با انگشترای عجیب

عکس/ تاج پرنسسی همسر دوم معین در مراسم عروسیشان

تصاویر تکان دهنده از بازداشت قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

عکس/ چهره بامزه علی دایی ۲۳ سال پیش با لباس سربازی

عکس/ پوستر AFC برای بازی بین استقلال و الریان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خواص شگفت انگیز رزماری برای لاغری

هشدار فدراسیون کوهنوردی: از ۲ تا ۸ اسفند کوه نروید

آتش استیضاح زیر پای وزیر اقتصاد

اجساد ‌ ۴ اسیر اسراییلی فردا تحویل داده می‌شود

زلنسکی: ترامپ در دام اطلاعات نادرست گرفتار شده است

یک داور در باشگاه پرسپولیس مدیر شد

فیلم/ فیلمی کم‌تر دیده‌شده از تبدیل سفارت اسرائیل به فلسطین

شوک شبانه به استقلال

نقش بختیاری‌زاده در صعود استقلال

رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم

فیلم/ توضیحات فعال سیاسی آمریکایی در مورد چگونگی شهادت سیدحسن نصرالله

محمد حبیبی آزاد شد

منوچهر والی‌زاده صدای جاودان دوبله ایران کیست؟

عکس/ محمدرضا زنوزی در جلسه با مسعود پزشکیان

بیانیه قطر درباره دیدار امیر این کشور با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

میزان واردات بنزین امسال به سه میلیارد دلار می‌رسد

فیلم/ واکنش عابدینی به طولانی‌شدن ساخت ماکت ساختمان فدراسیون

عدد سبد معیشت مشخص شد

فیلم/ نشست خبری امیر قطر با پزشکیان

فیلم/ قدردانی وزیر علوم از صاحب سوپرمارکت اطراف دانشگاه شریف

بازگشت کریستیانو رونالدو در آستانه دیدار با استقلال + عکس

اعلام محدودیت ترافیکی جاده‌ای تا چهارم اسفند

علی پروین از خودش رفع اتهام کرد

روزنامه اصولگرا: می‌خواهند با پروژه قتل یک دانشجو، ناآرامی خیابانی را شروع کنند

جویباری: منتظر جواب ماتزاری هستیم

سیدمحمد خاتمی یک پیام صادر کرد

سازمان لیگ برای تعویق دربی همراهی کند

نخستین عکس از دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب

قدردانی پزشکیان از تلاش امیر قطر برای برقراری آتش بس در غزه

استراتژی ما، هوشمندسازی فرآیند‌ها و خلق ارزش بر مبنای تحلیل نیاز‌های مشتریان است

ورود برنج ۴۸ هزار تومانی به بازار

همدلی قوا باعث خروج از مشکلات اقتصادی کشور می‌شود/ اقدامات مهم غیرتورمی برای رسیدن به رشد اقتصادی

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت‌های کیش

آمار عجیب از شمار مرگ‌و میر‌های جاده‌ای در ایران

بانک صادرات ایران برترین غرفه اولین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های حراست

ادارات این استان تا آخر سال پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

حمایت بانک رفاه کارگران از واحد‌های فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

پزشکیان: قطر جایگاه ویژه‌ای در ایران دارد

شخصی‌سازی بیمه‌نامه‌ها و توسعه خدمات آنلاین چشم‌انداز آینده بیمه نوین

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک کیست؟ / از نگرش‌های نوین در دنیای معاصر تا ترویج هم‌زیستی میان ادیان

60 هزار فروشنده در پیندو تا نیمه بهمن 1403

قیمت حبوبات افزایش یافت

فیلم/ امیر قطر: ما تاکید کردیم که بهترین راه برای حل نزاع‌هایی که در منطقه وجود دارد گفت‌و‌گو‌های سازنده است

اینفوگرافی/ ترفندهای خانه‌تکانی سریع و آسان برای عید

اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

اولین واکنش بازار به استیضاح همتی در بحبوحه فشار‌های خارجی

سالمندان از چه رفتار‌هایی بدشان می‌آید؟

فیلم/ جزئیات کالابرگ قبل از عید از زبان عضو کمیسیون اجتماعی