تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به سرانجام نرسید!

رئیس کمیته بازنشستگان کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه متأسفانه متناسب‌سازی حقوق هیچکدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی کامل انجام نشده شده و حتی برخی که هم انجام شده است، نیاز به اصلاحیه دارد؛ گفت: تأکید ما در کمیسیون اجتماعی بر این بوده که دولت بدون فوت وقت و پیش از سال نو احکام و پرداختی‌های همه بازنشستگان مشمول قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اعم از لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی که چشم به راه اجرای این قانون هستند را کارسازی کند.

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

اقتصاد۲۴- مهدی اسماعیلی، نماینده مردم میانه و رئیس کمیته بازنشستگان کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گلایه به‌حق بازنشستگان درخصوص عدم اجرای درست قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان؛ گفت: قشر فرهیخته بازنشستگان ما با توجه به اینکه اکثراً بالای ۳۰ سال خدمت صادقانه در این کشور داشته‌اند و جوانی و عمر خود را در راستای خدمت به کشور و مردم گذاشته‌اند، نیازمند تکریم و حمایت هستند. تکریم هم دو جنبه دارد، یک جنبه بعد معنوی آن است که باید جامعه ما برای قشر فرهیخته بازنشستگان حرمت و ارزش بالایی قائل باشد و جنبه دوم این است که نباید قشر بازنشسته ما از نظر معیشتی و دریافت حقوق در مضیقه باشد.

رئیس کمیته بازنشستگان کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در همین راستا مجلس قانونی به تصویب رساند که در قالب متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ۹۰ درصد حقوق شاغلان را به بازنشستگان بدهد. با توجه به اینکه این متناسب‌سازی سالیان سال انجام نشده بود و بار مالی بزرگی برای اجرا می‌طلبید، مجلس دولت را مکلف کرد که این متناسب‌سازی را به صورت مرحله‌ای و در سه سال انجام دهد. طبق قانون دولت متعهد شده است که این متناسب‌سازی را در سه سال اول برنامه توسعه هفتم ۴۰ درصد در سال ۱۴۰۳، ۳۰ درصد در سال ۱۴۰۴ و ۳۰ درصد هم در سال ۱۴۰۵ اجرا کند؛ اما متاسفانه دولت در همین سال آغازین قسمتی از کار را به صورت ناقص انجام داد و آن چیزی که ما در مجلس به دنبال آن بودیم و دوست داشتیم شیرینی این قانون به کام بازنشستگان بنشیند، اما متأسفانه به دلیل سوء تدبیر‌ها محقق نشد و متاسفانه با گذشت بیش از ۱۰ ماه از سال ۱۴۰۳ حتی احکام برخی بازنشستگان مشمول این قانون دچار مشکل شده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: بعد از چندین ماه که از ابلاغ این قانون و کمیسیون جلسات متعددی در این موضوع داشته؛ حتی برخی بازنشستگان ما در نیروی انتطامی و نیرو‌های مسلح دچار مشکل هستند و بار‌ها اعتراض کردند که احکام آنها دقیق صادر نشده و حقوق آنها برابر احکامشان پرداخت نمی‌شود؛ به همین دلیل تأکید کمیسیون اجتماعی هم بر این بوده که سریعاً این مشکلات -که قابل حل هم هست- برطرف شود؛ حتی یک فرصت ۲۰ روزه هم به دولت دادیم، اما متأسفانه باز هم این موارد انجام نشد؛ لذا مجدد تأکید می‌کنیم که تا پیش از سال نو دولت باید سازوکار لازم برای اجرایی شدن احکام بازنشستگان متناسب با قانون و اینکه پرداخت‌ها برابر قانون به موقع انجام بگیرد را سریعاً کارسازی کند.

اسماعیلی تصریح کرد: انتظار داریم دولت سریعاً و بدون فوت وقت احکام و پرداختی‌های همه بازنشستگان مشمول قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، اعم از لشکری، کشوری و تأمین اجتماعی که چشم به راه اجرای این قانون هستند را کارسازی کند. امیدواریم مسئولان اجرایی کشور صدای ما را بشنوند و انتظار چندین ساله بازنشستگان که متقاضی توجه و اهتمام مسئولان به ترمیم حقوق آنان بودند، سریعاً اجرایی شود.

رئیس کمیته بازنشستگان کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه با اشاره به اینکه متأسفانه متناسب‌سازی حقوق هیچکدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین اجتماعی کامل انجام نشده شده است، افزود: حتی برخی که هم انجام شده، ناقص است و نیاز به اصلاحیه دارد. البته مسئولان امر از همان ابتدا به ما قول دادند این اصلاحیه انجام شود که متاسفانه باز هم در پیچ و خم برخی از موانع و محدودیت‌ها گم شده است.

اسماعیلی با اشاره به اهتمام مجلس در موضوع بازنشستگان، گفت: قطعا ما در کمیته بازنشستگان و کمیسیون اجتماعی مجلس به جد به دنبال این مطالبات به حق جامعه بازنشتگی کشور هستیم و آن را تا حصول کامل نتیجه پیگیری می‌کنیم؛ حتی در صحن علنی مجلس هم بار‌ها رئیس مجلس تذکرات لازم را برای تسریع در صدور و کارسازی احکام بازنشستگان مطابق قانون صادر کرده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت خودرو‌های فولکس واگن در بازار ایران امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پوشش جالب استاد و شاگرد ۱۳۷ سال پیش در مکتب‌خانه‌ قاجاری

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ چهره بانمک هایده و مهستی ۸۳ سال پیش در کودکی

عکس/ سلفی آسانسوری فرشته حسینی با لباس گل درشت و انگشتر عجیب غریب

عکسی کمیاب از جشن عروسی در زمان قاجار؛ عروس را گرفته‌اند تا فرار نکند!

عکس/ دورهمی بازیگران مشهور ترکیه‌ای با استایل خاص در هتل اسپیناس پلاس تهران

عکس/ دکان قند و شکر فروشی ۱۳۷ سال پیش در رشت

عکس/ تخت جمشید ۵۳ سال پیش وسط میدان ونک تهران

عکس/ پزشکیان با چفیه در جلسه راهیان نور

عکس/ انیس‌الدوله سوگلی ناصرالدین شاه در حال نواختن ارگ پدالى در حرمسرا

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

ترامپ به کانادا: بلایی بر سرتان می‌آورم که تا سال‌ها در کتاب‌های تاریخ خوانده شود

فیلم/ توهین صادق کوشکی به پزشکیان

واکنش کمیته ملی المپیک به مهاجرت الناز رکابی

۷۷ درصد، سریال‌های ماه رمضانی صداوسیمای جلیلی-جبلی را تماشا نمی‌کنند

آغاز دورجدید پیش فروش سکه با سررسید آبان ۱۴۰۴

تصمیم بر سر رفع فیلترینگ به کجا رسید؟

ساختمان ۴ طبقه در خیابان طالقانی فروریخت/ جزییات

شورای نگهبان تکلیف مالیات را مشخص کرد

بزرگترین حمله پهپادی به مسکو پیش از دیدار مقامات آمریکا و اوکراین در عربستان

بانکی پور: ارسال پیامک حجاب در چند استان شروع شده است

خطر جیره‌بندی آب در تابستان

واریز حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی عقب افتاد

پیام تسلیت سید حسن خمینی به مصطفی کواکبیان

تحریم‌های جدید ترامپ علیه کانادا

پیش بینی بورس فردا چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

سخنگوی سپاه: اظهارات رفیق‌دوست نادرست و به‌طور قطع تکذیب می‌شود

واکنش فرمانده انتظامی بوکان به ادعای ورود پلیس به مدرسه

اجرای آزمایشی طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد

توضیح درباره ایرادات شورای نگهبان به بخش دوم لایحه بودجه

تورج رهنما درگذشت

هشدار شاباک به فعالان معترضی که سد راه خودروی نتانیاهو شدند

کارت زرد مجلسی‌ها این بار به میدری رسید

فیلم/ چای، حبوبات و برنج امسال ۱۰۰ درصد گران شدند

ساسی مانکن و رویافروشی اسپانسرهایش

فیلم/ توهین سنگین کوشکی به رئیس جمهور

از خواص طالبی برای کاهش وزن و لاغری چه می‌دانید؟

فیلم/ یارانه ۱۰۰ هزار نفر این ماه قطع می‌شود

بهترین قرص‌های تقویت ناخن کدام است؟

عکس/ کافه‌ی وریا غفوری به دلایل نامعلوم فعلا پلمپ شده

عکس/ جولان خودرو‌های کلاسیک ۹۳ سال پیش در خیابان ناصر خسرو

چگونه در تعطیلات نوروز تغذیه سالم داشته باشیم؟

حال و هوای بازار بزرگ تهران در آستانه عید نوروز

اینفوگرافی/ وضعیت ذخیره آبی مهم ترین سدهای ایران

ارزش سهام عدالت امروز ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ نمایی از دانشگاه تهران ۷۸ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ چهره متفاوت یکتا ناصر با میکاپ و لباس سرخابی

عکس/ نازنین بیاتی هم قاطی پلنگ‌ها شد

هایپراستار تهران فروخته شد

محدودیت‌های نرم افزاری مک بوک در ایران

عکس/ واکنش ماسک به حملات سایبری به شبکه ایکس

سریع‌ترین قطارهای مسیر اهواز تهران؛ بررسی زمان حرکت‌ها

هشدار نایب رئیس سابق اتحادیه طلا: طلای آب‌شده نخرید

عکس/ استایل ساده و مشکی مریلا زارعی در قم

پیش بینی قیمت میلگرد در سال 1404

عکس/ تیپ کژوال الناز حبیبی با جلیقه شلوار سنتی و کیف دستی گلی گلی

اصلاح مصوبه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری تهران

فیلم/ تجمع کفن‌پوشان حامی قانون حجاب مقابل مجلس

عکس/ مهاجم استقلال به تیم ملی دعوت شد

عکس/ قرآن خواندن یک نماینده در جلسه علنی مجلس

عکس/ تیپ تینیجری الناز شاکردوست با کت و شلوار دکمه رنگی