تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳

نان تیره مصرف کنید

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به مصرف نان تیره توسط ایرانی‌ها تأکید کرد.

نان تیره

اقتصاد۲۴- زهره پوراحمد به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه بیان کرد: این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد. پوراحمد به مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره کرده و گفت: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

وی در ادامه تأکید کرد: بازدید‌های مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استاندارد‌ها اطمینان حاصل کنیم. پور احمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از نان تیره و آرد کامل، افزود: این فرهنگ‌سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آرد‌های کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار