تاریخ انتشار: ۰۱:۱۱ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳

غذایی که هر ساله ۲۰۰ نفر را به کام مرگ می‌فرستد

کاساوا، با اینکه کشنده‌ترین غذای جهان است و سالانه موجب مرگ ۲۰۰ نفر می‌شود، هنوز غذای محبوب میلیون‌ها نفر در سراسر جهان است.

غذایی که هر ساله ۲۰۰ نفر را به کام مرگ می‌فرستد

اقتصاد۲۴- کاساوا، ماده غذایی اصلی حداقل ۵۰۰ میلیون نفر در جهان است که سالانه از آن صد‌ها میلیون تُن برای عرضه به مردم تولید می‌شود.

درواقع کاساوا، گیاهیست که در مناطق گرمسیری، به‌ویژه آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیای جنوب شرقی رشد می‌کند. در حال حاضر نیجریه بزرگترین تولیدکننده کاساوا در دنیا است. این گیاه به‌دلیل مقاومت بالا در برابر شرایط خشک و کم‌آب، تبدیل به یکی از منابع غذایی مهم در مناطق با شرایط اقلیمی سخت شده و در رژیم غذایی حداقل نیم میلیارد نفر در سراسر جهان قرار گرفته است. اما ریشه، پوست و برگ‌های این گیاه حاوی نوعی مواد سمی است که سیانید هیدروژن تولید می‌کند.

در هر کیلوگرم نوع شیرین گیاه کاساوا، ۲۰ میلی‌گرم سیانید وجود دارد، اما در نوع تلخ‌ترین این گیاه تا ۱۰۰۰ میلی‌گرم سم سیانید یافت می‌شود.


 بیشتر بخوانید:  خطرناک‌ترین غذا‌های جهان را بشناسید+عکس


بنابر تخمین سازمان بهداشت جهانی، هر سال حدود ۲۰۰ نفر بر اثر مسمومیت ناشی از مصرف این گیاه جان خود را از دست می‌دهند. اما از طرفی تعداد بسیاری از مردم این گیاه را به‌طور مرتب می‌خورند و مشکل جسمی هم ندارند.

علت مرگبار شدن این گیاه، اشتباه در تهیه غذا و دسر از این گیاه است. کاساوا، پیش از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت در آب خیسانده و سپس کاملا پخته شود.

سیانید، فرد را به اختلال عصبی آتاکسی که سیستم عصبی و تنفسی را هدف می‌گیرد مبتلا می‌کند و در موارد جدی‌تر موجب مرگ می‌شود.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار