تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳

برگزاری همایش مدیران ستادی و استانی بیمه کوثر

همایش مدیران ستادی و استانی این شرکت با هدف ارائه گزارش عملکرد سالانه در تهران برگزار شد.

برگزاری همایش مدیران ستادی و استانی بیمه کوثر

اقتصاد ۲۴- دکتر آقادادی مدیرعامل بیمه کوثر ضمن خیر مقدم به حاضران در این همایش با اشاره به مزایا و اهداف این گردهمایی عنوان نمود: امیدواریم این کنار هم بودن و هم‌اندیشی بتواند آثار مثبتی در پیشبرد اهداف عالی شرکت از همان ماه‌های ابتدایی آغاز سال جدید داشته و برای تمامی مدیریت‌های ستادی و استانی پرخیر و برکت باشد.

ایشان با اشاره به نقش کلیدی مدیران در موفقیت سازمان بیان داشت: از تمامی شما مدیران انتظار می‌رود با اتحاد و همدلی و داشتن برنامه‌ای منسجم در مدیریت و رهبری نیروی انسانی خود بتوانید در راستای رسیدن به فروش بیشتر، سودآوری و ارائه خدمات مطلوب به مشتریان و رضایتمندی، قدم‌های موثری بردارید.

وی در ادامه افزود: لازم است مدیران ما با ایمان خود در خدمت‌رسانی به مردم در شرایط خاص همواره کوشا بوده و نسبت به تعهد خود در مقابل مشتریان پاسخگو و برای آنها امید آفرین باشند.

در پایان این همایش مدیران ستادی و استانی در فضایی صمیمی به گفت‌و‌گو و تبادل نظرات و تجربیات در رشته‌های مختلف بیمه‌ای پرداختند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار