تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳
اقتصاد ۲۴ گزارش می‌دهد؛

همه آنچه باید درباره ویزای آبی و طلایی جدید امارات بدانید/ امتیازات دبی برای اینفلوئنسرها و تولید کنندگان محتوا برای اقامت بلندمدت

ویزای طلایی در چارچوب دسته بندی "سازندگان محتوا و استعداد‌های خلاق" صادر می‌شود و برای هر نوع تولیدکننده محتوا، از جمله اینفلوئنسر‌های شبکه‌های اجتماعی، فیلمسازان، عکاسان، میزبانان پادکست و نویسندگان آزاد است. متقاضیان باید در ایجاد اپلیکیشن‌های کاربردی یا در تولید محتوای تاثیرگذار نقش ایفا کرده یا جوایزی را در این زمینه دریافت کرده باشند.

ویزای آبی و طلایی امارات

اقتصاد ۲۴- طی چند هفته گذشته، امارات دو ویزای جدید را اعلام کرده و یک ویزا را گسترش داده است. این تغییرات برای کمک به استعداد‌های ورودی و جذب افراد بیشتری است که می‌توانند ارزش افزوده‌ای برای امارات به همراه داشته باشند.

ویزای آبی امارات به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

ویزای آبی که اقامت ۱۰ ساله را ارائه می‌دهد، برای افرادی راه اندازی شده که در زمینه حفاظت از محیط زیست، چه دریایی و چه زمینی، مشارکت و تلاش استثنایی انجام می‌دهند.

درباره ویزای طلایی چه می‌دانیم؟

ویزای "تولیدکنندگان محتوا" نیز در ماه جاری به عنوان بخشی از طرح ویزای طلایی راه اندازی شد. این ویزا به افراد اجازه می‌دهد تا از طریق پروژه Creators HQ امارات متحده عربی برای اقامت ۱۰ ساله اقدام کنند.


بیشتر بخوانید: ورزش‌های الکترونیکی و بازی‌های ویدئویی جهان در قبضه اعراب/ رقابت ریاض و ابوظبی بر سر جذب بهترین گیمرهای دنیا 


کارکرد ویزای طلایی چگونه است؟

ویزای طلایی ۱۰ ساله برای سازندگان محتوا در اجلاس "۱ میلیارد فالوئر" در دبی اعلام شد و هدف از راه اندازی آن "توانمندسازی سازندگان محتوا، تقویت تاثیرگذاری آنان و ایجاد چارچوب‌های پایدار برای اقتصاد پررونق سازندگان محتوا" اعلام شده است. هدف این ابتکار عمل جذب ۱۰۰۰۰ اینفلوئنسر به امارات، بهره برداری از نسل بعدی استعداد‌ها و حمایت از برنامه‌های آن برای ایجاد "اقتصاد محتوای جامع" است.

این تسهیلات در دبی توسط بیش از ۱۵ برند برجسته جهان در حوزه تولید محتوای نوشتاری یا بصری تأیید و پشتیبانی می‌شود. این ویزای ویژه در چارچوب دسته بندی "سازندگان محتوا و استعداد‌های خلاق" صادر می‌شود و برای هر نوع تولیدکننده محتوا، از جمله اینفلوئنسر‌های شبکه‌های اجتماعی، فیلمسازان، عکاسان، میزبانان پادکست و نویسندگان آزاد است.

متقاضیان باید در ایجاد اپلیکیشن‌های کاربردی یا در تولید محتوای تاثیرگذار نقش ایفا کرده یا جوایزی را در این زمینه دریافت کرده باشند. آنان باید نشان دهند که ظرفیت بالقوه تولید محتوای جذاب را دارند که به گفته دولت امارات به "جامعه خلاق" آن کشور کمک خواهد کرد.

ویزای آبی و طلایی امارات

ویزای آبی جدید در امارات

مرحله نخست ویزای آبی، که اجازه اقامت ۱۰ ساله را ارائه می‌دهد، در اوایل ماه جاری در اجلاس جهانی دولت‌ها در دبی اعلام شد.
وزارت تغییر اقلیم و محیط زیست، و اداره فدرال هویت، شهروندی، گمرک و امنیت بنادر امارات اعلام کردند که ۲۰ رهبر و مبتکر اندیشه پایداری در مرحله اول مجوز دریافت خواهند کرد. طبق این ابتکار عمل افرادی که در بهبود کیفیت هوا و فناوری‌های پایدار و هم چنین کسانی که در حفاظت از محیط‌زیست تلاش‌های قابل توجهی انجام داده‌اند، پاداش خواهند گرفت. این ویزا به حامیان اقدامات زیست محیطی، از جمله اعضای سازمان‌های بین المللی، شرکت‌های بین المللی، و اعضای انجمن‌ها و سازمان‌های غیر دولتی، در داخل و خارج از امارات اختصاص می‌یابد. متقاضیان می‌توانند به طور مستقیم از وب سایت ICP درخواست ارائه دهند یا توسط یک مقام امارات متحده عربی نامزد شوند.

دکتر "سلطان الجابر" رئیس کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد (Cop۲۸) و وزیر صنعت و فناوری پیشرفته، در ماه مه اعلام کرد که ویزای آبی برای کمک به حفاظت از محیط زیست است. او افزوده بود: "ویزای اقامت آبی با هدف جذب رهبران جهانی محیط زیست برای کمک به توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی امارات متحده عربی است. این بر تعهد کشورمان به استفاده از فناوری‌های پیشرفته و هوش مصنوعی برای ایجاد راه حل‌های تأثیرگذار تأکید دارد. این راه حل‌ها با رویکرد آینده نگر به چالش‌های آب و هوایی پرداخته و آن را به فرصت‌هایی برای آینده‌ای روشن‌تر برای بشریت و سیاره ما تبدیل می‌کنند".

ویزای آبی و طلایی امارات

چه چیز دیگری تغییر کرده است؟

امارات متحده عربی در اوایل ماه جاری طرح ویزای هنگام ورود خود را برای هندی‌ها گسترش داد تا افرادی که دارای ویزای معتبر، مجوز اقامت یا کارت سبز (گرین کارت) از شش کشور جدید هستند را نیز شامل شود. پیش از این، بازدیدکنندگان هندی با مدرک اقامت تنها در اتحادیه اروپا، ایالات متحده یا بریتانیا به طور خودکار واجد شرایط دریافت ویزای در بدو ورود بودند. اکنون این ویزا برای افرادی که دارای "ویزای معتبر، اجازه اقامت یا کارت سبز" از سنگاپور، ژاپن، کره جنوبی، استرالیا، نیوزیلند و کانادا هستند، تعمیم یافته است.

مسافران هندی که امیدوارند از این تسهیلات استفاده کنند باید اطمینان حاصل کنند که ویزای توریستی یا اقامتی و پاسپورت (گذرنامه) شان دست کم به مدت شش ماه در هنگام ورود به امارات معتبر است. گردشگران هندی واجد شرایط می‌توانند پیش از سفر خود برای مجوز ورود از پیش تایید شده درخواست ارائه دهند.


بیشتر بخوانید:  ناگفته‌هایی از شیخ محمد بن راشد آل مکتوم ، حاکم دبی / سال‌های اولیه فرمانروایی بر دبی چگونه گذشت؟


ویزای آبی و طلایی امارات

چه ویزا‌های دیگری در امارات وجود دارند؟ 

از جمله ویزا‌های دیگر در امارات می‌توان به ویزای اقامت برای افرادی اشاره کرد که برای بخش خصوصی کار می‌کنند. این رایج‌ترین ویزای موجود در امارات است. این ویزا دو ساله است و نیاز به تمدید دارد و و توسط کارفرمای شخص متقاضی حمایت می‌شود. 

ویزای دیگر در امارات، ویزای طلایی است. این یک ویزای ۱۰ ساله است که به افراد تحت چند دسته بندی اعطا می‌شود. این ویزا می‌تواند به سرمایه گذاران، کارآفرینان، افراد بسیار با استعداد، پرستاران، پزشکان، مدیران، ورزشکاران، دارندگان مدرک دکترا، متخصصان یا دانش آموزان برجسته اعطا شود.

ویزای سبز یک ویزای موجود دیگر در امارات است. این ویزا برای کسانی در دسترس است که کسب و کار خود را دارند و برای یک کارفرما کار نمی‌کنند یا توسط یک کارفرما تحت حمایت قرار ندارند. ویزای سبز، پنج ساله است.

اقامت پنج ساله نیز برای فریلنسر‌ها و افراد خوداشتغال، بدون نیاز به گرفتن اسپانسر یا حامی و پشتیبان یا کارفرما در امارات در دسترس است.

سرمایه گذارانی که فعالیت‌های تجاری راه اندازی کرده یا در آن شرکت می‌کنند نیز واجد شرایط دریافت ویزای سبز هستند.

ویزای کار از راه دور در مارس ۲۰۲۱ میلادی از سوی امارات متحده عربی معرفی شد که اجازه اقامت برای کارکنان از راه دور را می‌دهد و از سپتامبر ۲۰۲۲ میلادی اجرایی شد.

ویزای طلایی برای دانش آموزان، یکی دیگر از ویزا‌ها در امارات است. دانش آموز دبیرستانی که نتایج عالی کسب کرده باشد می‌تواند به مدت پنج سال بدون نیاز به اسپانسر ویزای طلایی دریافت کند. اگر دوره‌ای که دانش آموزان در حال تحصیل هستند بیش از پنج سال به طول انجامد آنان قادر خواهند بود ویزا را تمدید کنند.

ویزای توریستی یکی دیگر از ویزا‌های در دسترس در امارات است. ویزای بازدید ۶۰ روزه برای گردشگران در حال حاضر به جای ویزای استاندارد ۳۰ روزه قبلی صادر می‌شود.

ویزای چند بار ورود نیز یک ویزای دیگر در دسترس در امارات است. این ویزای توریستی، پنج ساله است و فرد می‌تواند با دریافت آن چندین بار ورود به امارات بدون نیاز به اسپانسر داشته باشد. این ویزا به دارنده آن اجازه می‌دهد حداکثر ۹۰ روز متوالی البته تا زمان در اختیار داشتن چهار هزار دلار موجودی یا معادل آن در حساب بانکی خود، در امارات اقامت داشته باشد.

منبع: روزنامه اماراتی "نشنال"

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع خودرو‌های مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن امروز

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

درآمد ۵۰ میلیادی دولت در هر ۲۴ ساعت از اتباع افغان

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ واکنش مهدی طارمی به اخبار اعدام تتلو

عکس/ مونیکا بلوچی ۳۶ ساله ۲۵ سال پیش

عکس/ پوستر ویژه استقلال برای سیدورف

عکس/ نمایی بی نظیر از ظرف نقره ساسانی با نقش یک زن نوازنده

عکسی عجیب و ترسناک از آلبوم لو رفته کاخ گلستان

اینفوگرافی/ تغییرات شگفت‌انگیز هوش مصنوعی در دنیای واقعی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خودرو امام جمعه بوکان دچار حادثه شد

فیلم/ پشت صحنه دیدنی سکانس خواستگاری رحمت از فهیمه

عکس/ زیبایی خاص آیشواریا رای در ۳۰ سالگی

عکس/ استایل خاص و اروپایی محمدرضا پهلوی و ثریا ۶۸ سال پیش در سوئیس

عکس/ تیپ و چهره خاص بروسلی ۵۱ سال پیش با عینک عجیب

فیلم/ تهران در باتلاق پلاستیک

فیلم/ گفتگوی سه نفره ترامپ و محمد بن سلمان با ثروتمندان جهان

عکسی تکان دهنده از راهروی نمایشگاه کتاب تهران

نمایشگاه کتاب در مصلی چگونه گذشت؟

فروش خودروی دست دوم در کمتر از ۳ روز

فیلم/ احوال پرسی ترامپ با مقامات عربستان سعودی

رونمایی از کتاب «رنجانه‌های غزه» تا نشست فرهنگی اعضای بریکس در هفتمین روز نمایشگاه کتاب تهران

فیلم/ استقبال بن‌سلمان از ترامپ در قصر الیمامه

کنگره حزب اتحاد در سالن اجلاس سران

عکس/ حکم پرونده تتلو نقض شد

موضع تازه آمریکا درباره مذاکره با ایران

جزئیات آتش‌سوزی گسترده در آمریکا؛ رفت و آمد مختل شد

در خرید تبلت به چه نکاتی باید توجه کرد؟

عکسی نوستالژی از هدیه تهرانی و آتیلا پسیانی در یک جلسه

گزارش بورس امروز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

عکس/ قابی دیده نشده از سرلشکر نامجوی ۴۴ سال پیش در کنار رئیس جمهور کره شمالی

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

اقدام نماینده ایرانی‌تبار کنگره درباره نام خلیج فارس

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

خبر مهم بانک مرکزی درباره تغییر نام ریال ایران

فیلم/ همخوانی سرود بلاچاو برای حمایت از مردم غزه

ویتکاف: بدون تایید پوتین صلحی در کار نیست

فشار سران عرب به ترامپ برای توافق با ایران

مشخصات امرپ الماسمک؛ امرپ قدرتمند عربستان

عکس جالب از ایلان ماسک در نشست سران ریاض

فیلم/ سفر ایلان ماسک همراه با ترامپ به عربستان

عکس/ استایل هالیوودی فرشته حسینی با عینک چند میلیونی

عکس/ طلب بخشش برای تتلو به سبک بهنوش بختیاری

فیلم/ واکنش جالب نعیمه نظام‌دوست به یک نوازنده خیابانی

عکسی کمیاب از یک توپخانه ایرانی زمان قاجار در مرز ایران و روسیه

سواحل کیش پس از سال‌ها رسما آزاد شد

عکس/ ظاهر متفاوت شهید فکوری قبل از انقلاب در آمریکا با لباس رسمی

دستگیری ۱۴ تبعه خارجی به جرم کلاهبرداری هرمی در پرند

تصاویر داغ از لحظه ورود ترامپ به ریاض

عکس/ ناسا شفق قطبی در مشتری را شکار کرد

بیشترین حجم معاملات در بورس از کدام استان‌هاست؟

جنجال رقم نجومی شهریه ۳۰۰ میلیونی در مدارس تهران

فیلم/ یک شهر در کالیفرنیا به نام کرمان نامگذاری شد

عکس/ نماینده شیراز با لباس تیم فجر سپاسی در صحن علنی مجلس

صابر ابر کیست؟ /ستاره این روزهای نمایش خانگی؛ از «تاسیان» تا «کنکل»

وقتی نقاش به سیاه و سفید‌های آثارش پیوست

عکس/ نمای بی نظیر از خانه زیبای استاد شجریان با رنگ‌های خاص