تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳

درگیری لفظی نمایندگان و وزیر آموزش و پرورش بر سر حادثه اتوبوس دانش‌آموزان

در نشست کمیسیون عمران مجلس با موضوع سانحه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی درگیری لفظی اتفاق افتاد.

سر حادثه اتوبوس دانش‌آموزان

اقتصاد۲۴-  نشست کمیسیون عمران مجلس به‌منظور بررسی ابعاد حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی با حضور وزیر آموزش‌وپرورش، استاندار کرمان و فرمانده پلیس راهور برگزار شد.

بر اساس ویدئویی که کانال باشگاه خبرنگاران جوان از این جلسه منتشر کرد، نشست امروز که به منظور بررسی ابعاد سانحه واژگونی اتوبوس دانش آموزان برگزار شده بود به بحث و جدل میان نمایندگان و وزیر کشیده شد.

در همین راستا یکی از اعضای کمیسیون عمران ، خطاب به وزیر آموزش و پروش گفت: آقای وزیر چرا متوجه نیستید، ۴ دانش آموز فوت کرده است. چرا اجازه دادید ماشین فرسوده مسئولیت حمل دانش‌آموزان را به عهده بگیرد؟

وزیرآموزش و پرورش نیز با اعتراض به اینکه چرا میان حرف او می‌پرند، در پاسخ به این اظهارات گفت: جنابعالی و دیگران نباید اجازه می‌دادید که ماشین فرسوده وارد جاده شود. من که مسئول فنی و بررسی خودرو ها نیستم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار