تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴

اعتراض شیخ حسین انصاریان به گرانی‌ها: خجالت می‌کشم منبر بروم

شیخ حسین انصاریان در سخنرانی اظهار داشت: اگر یک صاحب دلی به من بگوید که تعطیل کن و برو و به من ثابت کند که در روز قیامت گیر زبان و سوادم نیستم، خدا شاهده سخنرانی‌ام را تعطیل می‌کنم.

شیخ حسین انصاریان

اقتصاد۲۴- شیخ حسین انصاریان، در سخنرانی مراسم احیا شب بیت و یکم ماه رمضان که در حسینیه همدانی‌ها برگزار شد، اظهار داشت: من مدتی است که به خاطر گرانی‌ها و مشکلات شما، خجالت می‌کشم برایتان منبر بروم، نمی‌خواهم من را ببینید.

وی در ادامه بیان کرد: اگر یک صاحب دلی به من بگوید که تعطیل کن و برو و به من ثابت کند که در روز قیامت گیر زبان و سوادم نیستم، خدا شاهد است سخنرانی‌ام را تعطیل می‌کنم. من از شما شرمندم و رنج می‌برم که نمی‌توانم مشکلات شما را حل کنم.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار