تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴

سریال پایتخت ۷ چه ساعتی پخش می‌شود؟ + جزییات

تلویزیون سرانجام بعد از وقفه چندساله به حاشیه‌های پُربحث احتمال از دست دادن یک بِرند دیگر از جنس «پایتخت» پایان داد و حالا فصل جدید این مجموعه از امشب ـ دوشنبه ـ ۴ فروردین ۱۴۰۴ به آنتن می‌رسد.

پایتخت

اقتصاد۲۴- آغاز پخش «پایتخت ۷»، خصوصا بعد از فراز و نشیب‌هایی که ساخت فصل جدید در این سال‌ها به همراه داشت، پرونده‌ای جدید را از امروز در رسانه‌ها و همچنین برای علاقمندان به این سریال باز خواهد کرد. حال باید دید در نهایت فصل هفتم، پایان این مجموعه در تلویزیون خواهد بود یا تاکیدی بر ادامه یک بِرندِ محبوب؟

«پایتخت ۶» را شاید بتوان پرحاشیه‌ترین فصل این مجموعه نامید. از سانسور گاه و بیگاه صحنه‌های تولیدشده گرفته تا حجم بالای تبلیغات به هنگام پخش و البته در شرایطی که گروه سازنده همچنان مشغول آماده‌سازی قسمت‌های آخر سریال بودند، با ورود کرونا شرایط دشوارتر هم شد. به نحوی که سازندگان مجبور شدند فصل ششم را نیمه‌کاره رها کنند و وعده ساخت را پس از فروکش کردن کرونا بدهند. از طرفی تغییر ناگهانی لحن «پایتخت» و شخصیت‌ها و طرح ایراداتی به فیلمنامه، واکنش مخاطبان و کارشناسان را حین پخش به همراه داشت.

با این همه وعده ساخت دو قسمت پایانی «پایتخت ۶»، در نوروز عملی شد و قسمت‌های انتهایی این فصل، متاثر از فضای کرونا، برای بینندگان تولید و پخش شد.

با فروکش کردن کرونا زمزمه‌هایی از ادامه «پایتخت» و ساخت فصل هفتم شنیده می‌شد که این بار در همان بدو امر با حواشی متعددی همراه شد. انتشار مطالبی درباره دستمزد نجومی محسن تنابنده بزرگترین حاشیه این سریال بود. از طرفی سارا و نیکا فرقانی اصل، دو بازیگر نوجوان سریال که از کودکی با پروژه پایتخت همراه بودند، پس از پایان فصل آخر به دلیل انتشار عکس‌هایی در فضای مجازی با حاشیه مواجه شدند و به‌رغم حمایت برخی بازیگران از این دو نوجوان، شنیده‌ها حاکی از این بود اگر قرار است پایتخت ادامه پیدا کند، سارا و نیکا نباید حضور داشته باشند.


بیشتر بخوانید: ماجرای قرارداد نجومی محسن تنابنده برای سریال پایتخت چیست؟


در نهایت آذر ماه ۱۳۹۹، محسن تنابنده با انتشار متنی اعلام کرد که ادامه‌ی «پایتخت» را نمی‌سازد و این، پایان ماجرا برای سریالی بود که حدود یک دهه عنوان محبوب‌ترین مجموعه تلویزیونی را در بین مخاطبان یدک می‌کشید.

پس از آن تا مدتی تولید «پایتخت» جدید در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت؛ در حقیقت نه سازندگان خبر جدیدی اعلام می‌کردند و نه مسوولان صداوسیما نسبت به این مساله تمایل نشان می‌دادند. عوامل سریال «پایتخت» گویی به شکلی هماهنگ تصمیم بر سکوت گرفته بودند. با این همه اظهاراتی مبنی بر اختلاف نظر عوامل برای تولید فصل جدید، بار دیگر سریال محبوب مردم را سر زبان‌ها انداخت. هرچند هومن حاجی عبداللهی از بازیگران «پایتخت» با انتشار تصویری از دورهمی عوامل این سریال، اظهاراتی مبنی بر اختلاف نظر‌ها را بهانه‌ای بیش نداست و عنوان کرد: این هم از ما. یک خانواده‌ایم بدون کوچکترین مشکل و مسئله‌ای در کنار هم. مشکل از ما نیست.

رئیس مرکز سیمافیلم هم اردیبهشت سال ۱۴۰۲ با اظهارنظری صلح طلبانه، با تاکید بر اینکه پرونده «پایتخت» در تلویزیون بسته نشده است، خاطرنشان کرد: «با رفع ایراد‌ها و اشکالاتِ فصل قبل، این سریال حفظ خواهد شد.»

جرقه ساخت «پایتخت» و اعلام رسمی توسط محسن تنابنده

خبر ساخت نسخه سینمایی «پایتخت» برای نوروز ۱۴۰۳ جرقه ساخت فصل هفتم را زد که الهام غفوری تهیه‌کننده به این فرضیه هم واکنش نشان داد و گفت: «مگر قرار بود «پایتخت» سینمایی ساخته شود؟» بر این اساس تکلیف ساخت فصل هفتم «پایتخت» همچنان مشخص نبود تا اینکه، خبر ساخته شدن فصل هفتم با انتشار عکسی در فضای مجازی جدی‌تر مطرح شد. در حقیقت هومن حاجی عبداللهی تیرماه ۱۴۰۳ با انتشار یک پیام مجازی، از شروع فصل هفتم «پایتخت» خبر داد. حذف شخصیت‌ها و بازگشت علیرضا خمسه به سریال و حذف مهران احمدی از مسائلی بود که در ابتدای مسیر مورد بحث محافل رسانه‌ای قرار گرفت.

مرداد ۱۴۰۳ محسن تنابنده با انتشار ویدئویی اعلام کرد که در مسیر لوکیشن ضبط سریال «پایتخت ۷» است و با انتشار این ویدئو از شروع تصویربرداری این مجموعه تلویزیونی خبر داد و در نهایت هم اعلام شد که فصل هفتم این سریال در چهارم فروردین روی آنتن تلویزیون می‌رود.

پایتخت جدید به موضوعات خود وفادار مانده

ممیزی‌های احتمالی تلویزیون و فیلمنامه‌ای که ممکن است نتواند فضای مورد علاقه مردم را تکرار کند و همچنین تغییر برخی بازیگران، از جمله نگرانی‌هایی است که هم اینک برای فصل جدید پایتخت برشمرده می‌شود. هرچند پایان ساخت قبل از آغاز پخش می‌تواند احتمال سانسور را به حداقل برساند. از طرفی درخصوص متن پایتخت ۷، اینگونه از سوی مسوولان صداوسیما عنوان شده که یکی از نکات قابل‌توجه، وجود ایده‌های متنوع و پرمحتوا است. چراکه چند سال سریال ساخته نشده بود و سازندگان اثر پر از ایده بودند.

بر این اساس، سریال «پایتخت» که معمولا در ۱۲ یا ۱۳ قسمت ویژه ایام نوروز پخش می‌شد این بار مجموعه‌ای طولانی‌تر در نظر گرفته شده است که البته این امر، چالشی مضاعف را برای عوامل تولید خصوصا در برنامه ریزی ایجاد کرده است.

در «پایتخت ۷»، سه ـ چهار قصه اصلی را شاهد هستیم که هر کدام قرار است قصه‌های فرعی را به عنوان زیرمجموعه ببینند و محوریت در نهایت انتقال حس خوب به مخاطب عنوان شده است؛ ضمن اینکه این فصل موضوعات اجتماعی و ورزشی را اولویت قرار داده است.

به گزارش ایسنا، سریال «پایتخت ۷» از چهارم فروردین ساعت ۲۲ و ۱۵ دقیقه از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. در توضیح داستان این سریال در تلوبیون آمده است: در فصل هفتم «پایتخت» نقی معمولی تصمیم می‌گیرد برای شرکت در مسابقات پیشکسوتان کشتی به تاجیکستان سفر کند. در همین حین، ارسطو عاشق دختری تاجیکی می‌شود که این ماجراها، چالش‌ها و اتفاقات تازه‌ای را برای خانواده معمولی به همراه دارد.

محسن تنابنده، ریما رامین‌فر، نسرین نصرتی، احمد مهران‌فر و ... از جمله بازیگران این سریال هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ حضور بازیکنان تیم والیبال بانوان ایران در امامزاده صالح

اینفوگرافی/ درصد رشد جمعیت در ایران، اروپا، آمریکا و خاورمیانه

عکس خبرگزاری فرانسه از مراسم رمی جمرات

عکس/ واکنش کاربران فضای مجازی به گاف ایران اینترنشنال در مورد فرزند رهبر انقلاب

عکس/ ساعت خاص و ۱۰ میلیاردی طارمی جلب توجه کرد

عکس/ استایل اروپایی چند جوان گیلانی ۴۹ سال پیش در بلوار گلسار رشت

عکس/ مراسم تشییع رضاخان ۸۱ سال پیش در قم

عکس/ ژست احساسی مایکل جکسون ۳۲ سال پیش در کنار خواهرش جنت

عکس/ پوستر فدراسیون فوتبال برای بازی تیم ملی ایران با قطر

اینفوگرافی/ متوسط قیمت گوسفند در کشور‌های عربی در آستانه عید قربان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

هفته نفس‌گیر برای پرونده هسته‌ای ایران؛ ۳ قدرت اروپایی و آمریکا در حال آماده‌سازی قطعنامه‌ای علیه ایران

نسخه‌های تجاری؛ وقتی درمان به سود تبدیل می‌شود/ شرکت‌های دارویی در پشت پرده نسخه‌نویسی‌های غیرضرروی

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

عکس/نانسی با این استایل زیباتر از همیشه شد

عکس/دست‌نوشته جالب در یک سوپرمارکتی خطاب به نوجوان‌ها

عکس جدیدی که نفیسه روشن در اینستاگرام منتشر کرد

سوار تاکسی مرگ نشوید!

عکس بازیگر جذاب سریال پرنده سحرخیز در یک کافه

مبلغ وام ازدواج ۱۴۰۴ چقدر است؟

عکس/اتفاق تلخی که داغ المیرا شریفی‌مقدم را تازه کرد

طارمی: بعد از ۱۰ نفره شدن کارمان سخت شد

عکس/چراغ هشدار برای ایران در دوحه روشن شد!

عکس/رکورد عجیب قلعه‎‌نویی مقابل قطر!

شاگردان ژنرال در قطر مجازات شدند

چالش‌ها و نوع پرداخت دستمزد به «قصه گو‌های هالیوود»/ شغل مرموز صنعت سینما چه ویژگی‌هایی دارد؟

عکس/مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان به احترام الهه

قیمت و مشخصات ولوو XC۹۰ مدل ۲۰۲۵ منتشر شد

گروسی برای دیدن عراقچی دو ساعت منتظر ماند!

خبر مهم تهران تایمز از تصمیم غافلگیرکننده ایران

عکس/گران‌ترین جدایی تاریخ رقم خورد!

عکس/پیغام غم‌انگیز الهه حسین‌نژاد به عموپورنگ

ایلان ماسک: بدون من ترامپ انتخابات را می‌باخت

تیم ملی ایران از جام جهانی آمریکا حذف شد؟

ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر

عکسی که ثابت می‌کند علی کریمی در اصفهان است

خبر پزشکی قانونی درباره معاینه الهه حسین نژاد

یک امام جمعه درگذشت

عکس/نکته‌ای درباره ظاهر قاتل الهه حسین‌نژاد

دکترای افتخاری نتانیاهو به احمدی‌نژاد رسید!

فیلم / واکنش رونالدو به شعار مسی مسی توسط هواداران آلمان

کرملین: پوتین آماده ورود به حل مسئله هسته‌ای ایران است

تشخیص بیماری قلبی در چند ثانیه

ترامپ به دنبال لغو اعتبار دانشگاه کلمبیا است

سگ گردانی در لواسانات ممنوع شد

جمیله علم الهدی در انتصابات دولت رئیسی دخالت می‌کرد؟

عکس متفاوتی که از سردار قاآنی ثبت شد

فرمان جدید ترامپ علیه تمام ایرانی‌های دنیا

پیام تسلیت باشگاه پرسپولیس برای قتل الهه حسین نژاد

حواشی خبرساز درباره ماشینی که الهه حسین‌نژاد سوار شد

شکایت ایران از ادعای آژانس درمورد ضبط اسناد محرمانه بازرسان

گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور و ولیعهد عربستان

تکلیف حضور احمد نوراللهی در پرسپولیس مشخص شد

برادر زن سیدورف در استقلال پست گرفت؟!

شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد

رسوایی ورزشکاران دوومیدانی پای وزیر ورزش را به مجلس کشاند