تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۴
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس اعلام کرد:

فارس رکورددار مصرف بنزین کشور در ایام نوروز

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس با اشاره به رشد ۱۲ درصدی مصرف بنزین در استان فارس نسبت به سال گذشته گفت: فارس رکورددار کشوری مصرف بنزین در ایام نوروز است.

مصرف بنزین

اقتصاد۲۴- اسدالله طاهری با اشاره به افزایش میزان مصرف بنزین در استان فارس گفت: از ۲۵ اسفندماه با آغاز سفر‌های نوروزی تا یازدهم فروردین‌ماه حدود ۱۵۵ میلیون لیتر بنزین در استان فارس مصرف شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل دقیقاً در همین مقطع زمانی ۱۲ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه رشد مصرف بنزین در کل کشور حدود ۸ درصد است، افزود: میانگین رشد مصرف بنزین در کشور ۸ درصد و در استان فارس ۱۲ درصد است و لذا استان فارس در میزان مصرف بنزین پیشتاز است و فعلاً تا الان مقام اول را دارد.

مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی فارس افزود: این امر نشان می‌دهد که مسافرت‌ها در این استان زیاد است و رشد مصرف هم بالاست.

طاهری درباره میزان ذخیره بنزین هم گفت: خوشبختانه با تمهیداتی که قبل از تعطیلات اندیشیده شده تا کنون مشکلی در تأمین ذخیره سوخت نداشته‌ایم و تا بعد از تعطیلات هم ذخیره سوخت به اندازه کافی وجود دارد و هیچ مشکل و کمبودی در استان نخواهیم داشت.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار