تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴

خبر خوب وزارت بهداشت برای پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت از مکاتبات و پیگیری‌های این معاونت و عزم جدی وزارت بهداشت برای افزایش سختی کار در تمامی پست‌های پرستاری و بخش‌های مختلف بیمارستانی شامل بخش‌های بستری، سرپایی، اتاق عمل، پاراکلینیک و غیره خبر داد.

خبر خوب وزارت بهداشت برای پرستاران

اقتصاد۲۴- عباس عبادی، در جریان بازدید از بیمارستان‌های آنکولوژی امیر و شهید رجایی شیراز، ضمن قدردانی از تلاش‌های پرستاران، از برگزاری جلسات با معاونت توسعه وزارتخانه در همین راستا خبر داد.

در این بازدید که با همراهی معاون درمان، مدیر پرستاری، رییس دانشکده پرستاری و رییس نظام پرستاری شیراز انجام شد، معاون پرستاری با پرستاران به گفت‌و‌گو پرداخت و به پرسش‌های آنان پاسخ داد.

وی با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای تحقق مطالبات پرستاران، بر مصمم بودن وزارت بهداشت با همراهی دولت برای رفع مشکلات نظام سلامت، به‌ویژه پرستاران، تاکید کرد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار