تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۸

واکنش سیروس دین محمدی به حرف‌های یورگن کلوپ

سیروس دین‌محمدی پیشکسوت تیم استقلال گفت: یورگن کلوپ از همان زمان که با هم همبازی بودیم عاشق لیورپول بود .
5188514
اقتصاد24 - سیروس دین‌محمدی در خصوص صحبت‌های یورگن کلوپ پیرامون وی و سرژیک تیموریان اظهار داشت: یورگن کلوپ از همان زمان که با هم همبازی بودیم عاشق لیورپول بود و در رختکن تیم مدام از جو استادیوم لیورپول صحبت می‌کرد و در نهایت هم به آرزویش رسید.

وی ادامه داد: فیلمی که از صحبت‌های کلوپ منتشر شده کامل نیست و او در صحبت‌هایش از من تعریف می‌کند. از اینکه برای بازی لیورپول و چلسی به ترکیه نرفتم هم خیلی ناراحتم.

دین‌محمدی با اشاره به اینکه با کلوپ هم‌اتاقی بوده، تصریح کرد: کلوپ با بازیکنان خارجی تیم رابطه خیلی خوبی داشت و خاطرات زیادی با او دارم. اتفاقا قرار بود به انگلیس بروم چون کلوپ در انگلیس هم مدرسه فوتبال دارد و امیدوارم این اتفاق رخ دهد تا بتوانم با کلوپ همکاری کنم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار