
اقتصاد۲۴- طبق اعلام مرکز آمار، در فروردین ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است.
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با ۶.۱ درصد، "شیرینی خشک" با ۵.۱ درصد و "برنج خارجی" با ۲.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه پیش داشتهاند.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به "مرغ ماشینی" با ۶.۸ درصد و "گوشت گوسفندی" با ۳.۰ درصد است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به "شیرخشک" با ۶.۲ درصد، "روغن مایع" با ۴.۰ درصد و "روغن نباتی جامد" با ۳.۴ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به"تخم مرغ" با ۶.۴- درصد است.
بیشتر بخوانید: پارادوکس کاهش نقدینگی و تورم در اقتصاد ایران
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۲۲.۰ درصد، "سیب" با ۲۰.۳ درصد و "لیمو ترش" با ۱۹.۷ درصد است.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به"لوبیا چیتی" با ۱۰.۴ درصد، "لوبیا قرمز" با ۷.۵ درصد، "فلفل دلمهای" با ۶.۹ درصد و "لپه" با ۶.۳ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به "پیاز" با ۸.۱- درصد میباشد.
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه پیش مربوط به "چای خارجی بستهای" با ۶.۴ درصد، "نوشابه گازدار" با ۳.۵ درصد و "قند" و "شکر" با ۳.۴ درصد است.


